Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Vánočně nasvícená zoo v Hluboké letos přinese řadu novinek

I na konec letošního roku je pro návštěvníky Jihočeské zoologické zahrady v Hluboké nad Vltavou připravena už tradiční akce s názvem Vánočně nasvícená zoo. Sváteční atmosféru si budete moct vychutnat od 6. prosince až do 6. ledna.

V tomto období pro návštěvníky prodloužili v zoo kromě Štědrého dne otevírací dobu, aby si mohli podvečerní procházku v klidu užít. Vstup do zoo bude umožněn do 18:30 hodin a v samotném areálu můžete zůstat až do 19 hodin.

Vánoční zoo je rozprostřena na dvou třetinách celé své plochy. V letošním roce je připravena i řada novinek. Jednou z nich je zcela nový fotokoutek se světelným křeslem, kde se mohou fotit i nejmenší návštěvníci. Uvidíte také několik nových světelných 3D prvků v podobě plameňáků, orla a několik desítek metrů světelných krápníků.

Na návštěvníky ovšem nečekají pouze světelné prvky, ale i zvířata, která jsou k vidění i po celý rok. Některé expozice budou nasvětleny, a proto se můžete těšit třeba na vydry, tygry, kočkodany a další druhy, které vás provedou po zimní zoo.

„Tato akce láká rok od roku stále více návštěvníků, tak se na chvilku zastavte i vy před vánočním shonem a přijďte se projít do naší večerní zoo," láká Jihočeská zoologická zahrada v Hluboké nad Vltavou.

Hodnocení článku je 34 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Zoo Hluboká nad Vltavou

Štítky Hluboká nad Vltavou, zoo, Vánoce, Štědrý den

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vánočně nasvícená zoo v Hluboké letos přinese řadu novinek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.