Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Vánoce dětem – JCI South Bohemia opět vaří polévku

Budějovická pobočka globální leadershipové organizace JCI pořádá už čtvrtý ročník předvánočního polévkového projektu JCI Vánoce dětem. Tentokrát jsou vybrané peníze určeny pro obecně prospěšnou společnost Temperi.

Posláním společnosti je podpora sociálního fungování osob, které se nacházejí v nepříznivé sociální situaci. Poskytované služby jsou zaměřeny na porozumění potřebám dětí, obnovu a podporu zdravého vztahu mezi rodičem a dítětem a minimalizaci negativních dopadů na dítě souvisejících s konflikty v rodinném či širším sociálním prostředí.

Temperi provozuje Centrum pomoci pro rodiny s dětmi v Budějovicích a Českých Velenicích, nízkoprahový klub pro děti a mládež, a také podporuje pěstounské rodiny.

V pátek 13. prosince odpoledne a také v sobotu 14. prosince od 10 hodin až do večera se bude podávat tradiční jihočeská kulajda. Charitativní stánek na adventním trhu najdete na rohu budějovického náměstí směrem k ulici Krajinská.

Zastavte se, dejte si polévku na zahřátí  a přispějte Temperi na odborné vzdělání jejich pracovníků, kteří pomáhají rodinám řešit konfliktní situace. Budete mít možnost pohovořit s pracovníky Temperi o jejich činnosti a setkat se se členy JCI South Bohemia.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva

Štítky JCI South Bohemia, charita, Temperi, pomoc, Vánoce, rodina, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vánoce dětem – JCI South Bohemia opět vaří polévku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.