Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Veronika Svačinová: Kosmetika TianDe má rychlé a fascinující účinky

PR článek

Několik týdnů ji trápil ekzém okolo oka, na který nic nezabíralo. Tedy až do chvíle, kdy vyzkoušela TianDe... Veronika Svačinová byla z této kosmetiky natolik nadšená, že se rozhodla jí věnovat naplno a šířit ji mezi další ženy (i muže). Nedávno otevřela poradenské centrum v Hradební ulici v Českých Budějovicích, do kterého všechny srdečně zve.

Jak byste jednoduše představila TianDe?
Jedná se o značku, která lidem přináší do života produkty na bázi tibetsko-čínské medicíny. Jedná se o sortiment pro krásu a zdraví. Výrobky jsou založeny na unikátních ingrediencích, zároveň jsou k výrobě používány nejnovější vědecké poznatky a technologie. Obsahují vysoce kvalitní byliny, které jsou pěstovány v ekologicky čistých oblastech Altaje. Musím říct, že má kosmetika rychlé a fascinující účinky. A to i terapeutické. Využívat ji může kdokoliv – děti, dospělí, senioři, ženy, muži… Laicky řečeno – TianDe dokáže kompletně nahradit drogerii a v některých situacích i lékárnu.

Jak vaše poradenské centrum funguje?
V našem poradenském centru můžou klienti vidět a vyzkoušet výrobky TianDe. Zdarma se mohou nad šálkem kávy poradit, jaký výrobek by na jejich konkrétní problém mohl být dobrý a společně vymyslíme řešení toho, co klienta trápí.

Klienti v našem centru mohou využít založení zákaznické kartičky a s ní spojené VIP ceny, kdy pak můžou využívat výrazné slevy a dostávají i různé dárečky. Naše spolupráce tím nekončí. Můžou samozřejmě konzultace využívat i nadále… Každopádně nikdo se nemusí bát, že bychom ho do něčeho tlačili. Konzultace jsou nezávazné a klient si může domů nejdříve odnést vzorky na vyzkoušení a pak se teprve rozhodnout.

Pořádáme také tematické večery, kdy se mohou klienti dozvídat o výrobcích zajímavé informace a zkoušet je během povídání na vlastní kůži. Tyto večery klienty moc baví, odnesou si skvělé zážitky a malý dáreček.

Na které neduhy je TianDe vhodné?
Řešíme toho spoustu, ty nejčastější jsou třeba ztráta vlasů, lupy, poškozené vlasy, vrásky, akné, ekzémy, lupenka, hubnutí a celulitida, pomáháme lidem od bolesti, zánětů… Velkou kapitolou je ženské zdraví. Máme velký sortiment unikátních ženských hygienických pomůcek plných bylin, zaměřujících se na cysty, myomy, problémovou menstruaci, potíže při menopauze, PMS, problémy s otěhotněním, inkontinenci a jiné. Výsledky jsou opravdu překvapující.

A co ceny?
Jsou dostupné, zájemci nemusí mít obavy, že se jedná o něco drahého. Když se stanou členy a využívají pak VIP ceny, je to velmi příjemné…

Zájemci k vám mohou přijít kdykoliv, nebo je třeba se objednat?
Máme otevírací hodiny, takže můžou v tuto dobu přijít bez objednání. Co se týká objednání, tak není problém se domluvit třeba i mimo otevírací hodiny nebo na víkend.

Je možná i skupinová konzultace, kdy se třeba domluví parta kamarádek?
Dýchánek pro kamarádky není žádný problém. Naopak je to zákaznicemi velmi oblíbená varianta. (úsměv) Budou si moci vyzkoušet produkty na vlastní kůži, udělat si fajn beauty den…

Najdou vás zájemci třeba na Facebooku?
Určitě ano, ráda jim odpovím na dotazy. Najdou mě tam normálně pod mým jménem. Kdokoliv mě může kontaktovat. Mimochodem na Facebooku máme také uzavřenou skupinu zaměřenou na TianDe, ve které to ohromně žije. Ráda zprostředkuji účast v této skupině. Je v ní plno referencí, postřehů, bezesporu stojí za přidání… Stačí mi napsat o přidání do skupiny.

Co kdyby se některá z žen také chtěla stát poradcem?
To vždy velmi ráda slyším! (úsměv) Neustále rozšiřuji tým. Ženy učím nejen jak být zdravé a krásné, ale jak být i finanče nezávislé. Poradce může být defacto kdokoliv – klidně i maminka na mateřské dovolené, důchodkyně, studentka… Není nutné žádné speciální vzdělání. Někdo to má jako hobby, někdo jako hlavní příjem. Sama jsem maminkou od dvou malých děti, takže vím, že poradenství je něco, co se zvládat dá i s malými dětmi. Není nutné, aby měl poradce přímo centrum. Stačí vyhranit si čas a mít chuť se učit něco nového. Poradkyním se všemi kroky pomůžu a zároveň jim můžu poskytnout i zázemí pro schůzky v našem centru. Troufám si říct, že se z týmu mých poradkyň stala úžasná a výjimečná parta, kde již nejde jen o práci, ale i o krásná přátelství. Rády mezi sebe přivítáme další. 

Vy osobně jste se k TianDe dostala jak?
Začalo to ekzémem, který mě trápil okolo oka. Ničím jsem ho nedokázala dostat pryč. Pak mi jednoho dne kamarádka doporučila krém z TianDe, který skutečně pomohl. Po týdnu bylo po problému. Byla jsem z toho konsternovaná. A to tak, že jsem se rozhodla s touto značkou spolupracovat. Bylo mi jasné, že nevydržím lidem neříct, jak moc fajn to je. Poradenství je především o sdílení nadšení z výrobků. Přála bych si, aby se rozrůstal počet lidí, kterým TianDe udělá hezčí život, jako je to u mě. Skutečně mě má práce nesmírně baví, moc ráda se lidem věnuji a příběhy lidí, kterým TianDe pomohlo vyřešit problémy, mě doslova naplňují.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky kosmetika, TianDe, rozhovor, ekzém, České Budějovice, Facebook, Republika Altaj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Veronika Svačinová: Kosmetika TianDe má rychlé a fascinující účinky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.