Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Potřebujete náhradní plnění? Firma ZEKO INVA s.r.o. pro vás bude vhodným partnerem

PR článek

Začínali jako malá firma s několika málo zaměstnanci… Dnes mají vedle centrály tři pobočky, více než 100 zaměstnanců, reference od velkých klientů, a především vizi, jak růst dál. ZEKO INVA s.r.o. jsou dynamicky rozvíjející se firma, která nabízí kompletní služby se zpracováním zakázek a personálním řešením.

„Centrála je v Českém Krumlově, přičemž momentálně jsme otevřeli celkem už druhou pobočku v Českých Budějovicích - v ulici Karolíny Světlé. Mimo to působíme také v Benešově nad Černou na Českokrumlovsku. Provoz první pobočky v Českých Budějovicích, specializované na 100% kontrolu, jsme zahájili před rokem,“ říká jednatel společnosti Aleš Kopřiva a zároveň upozorňuje, že má ZEKO INVA s.r.o. certifikaci ISO 9001.

Náhradní plnění
Zákon č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, upravuje povinnost zaměstnávat osoby se ZP pro všechny zaměstnavatele s více než 25 zaměstnanci.

Zákon zmiňuje tři možnosti, jak tuto povinnost splnit:

• Přímé zaměstnání osoby se zdravotním postižením.

• Odvod do státního rozpočtu ve výši 2,5 násobku průměrné měsíční mzdy za každou osobu.

• Odebrání výrobků nebo služeb od zaměstnavatele s více než 50 % zaměstnanců se zdravotním postižením.

Jednou z důležitých služeb, které firma poskytuje, je takzvané náhradní plnění. „Společnosti, které využívají náhradní plnění místo odvodu do státního rozpočtu, pomáhají vyřešit zaměstnávání osob se zdravotním postižením, zároveň šetří vysoké částky na odvodech do státní kasy. Tato služba je jednoznačně velmi výhodná,“ upozorňuje Aleš Kopřiva.

ZEKO INVA s.r.o. je obecně velmi flexibilní firma, která má tři základní odnože. První se zabývá vstřikováním plastů, kdy se jejich komponenty objevují v autech VW. Další odnož je zaměřena na ruční a strojní montáž. Jedná se například o kompletaci drobných výrobků a součástek, polepování výrobků, lepení propagačních materiálů a různé dokončovací práce dle potřeb zákazníků.

„Důležitou odnoží je pak 100% kontrola, na kterou máme specializované pobočky v Českých Budějovicích. Týdně kontrolujeme zhruba 800 tisíc kusů,“ vyčísluje Aleš Kopřiva.

Inspekční a třídicí služby se obvykle provádějí u zvláštních výrobků nebo výrobků vysoké hodnoty. Zahrnují třídění kvalitního a vadného zboží. Kromě toho firma může provádět zkoušky podle konkrétních požadavků klientů, kteří si tak mohou být jisti dodržením očekávání ze strany zákazníků drahého zboží.

Přesný přehled služeb, které ZEKO INVA s.r.o. nabízí, si můžete projít na jejich webových stránkách.

Jak bylo řečeno, ZEKO INVA s.r.o. je rychle rostoucí firma. Zároveň je atraktivním zaměstnavatelem, o čemž svědčí fakt, že nemá problém shánět nové zaměstnance. „Lidem se líbí, že děláme na jednu směnu, velmi vítané také je, že si každý sám určí čas nástupu do zaměstnání. Zároveň nejsme firmou, jež by měla na pobočce stovky zaměstnanců, kteří se tak mezi sebou ani pořádně neznají. Pracujeme s menšími kolektivy, což se příznivě podepisuje na celkové pracovní atmosféře,“ uzavírá Aleš Kopřiva.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky ZEKO INVA, firma, náhradní plnění, České Budějovice, zdravotní postižení, Český Krumlov, okres Český Krumlov, Benešov nad Černou, Volkswagen

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Potřebujete náhradní plnění? Firma ZEKO INVA s.r.o. pro vás bude vhodným partnerem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.