Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na Lipno vyrazí lamák Otík, skiareál otevře další dvě sjezdovky

Sobota bude na Lipně patřit milovníkům zvířat. Na výlet tam totiž vyrazí Lamák Otík, který s sebou letos vezme další dva kamarády. Skiareál navíc o víkendu otevře další dvě sjezdovky. Jedná se o oblíbené sjezdové tratě Pánská a Promenádní. Lyžaři si tak zalyžují na celkem 6,5 kilometrech sjezdových tratí.

V sobotu si ve skiareálu na Lipně přijdou na své nejen lyžaři, ale také milovníci zvířat. Malé i velké návštěvníky potěší tři chlupatá stvoření. Lamák Otík s sebou letos bere další dva kamarády a budou společně trávit den na sněhu. Od jedenácté do jedné hodin je lidé budou moci potkat u Stezky korunami stromů a mezi druhou a čtvrtou hodinou pak ve skiareálu u Foxparku. „Lamy bude možné si pohladit či se s nimi vyfotit,“ uvedla event managerka Skiareálu Lipno Olga Kneiflová.

Na své si přijdou ale i lyžaři. „Na sjezdovkách leží až 60 centimetrů přírodního a technického sněhu. Další přibývá díky zasněžování. V pátek, nejpozději v sobotu ráno, pak otevřeme sjezdovky Promenádní a Pánská,“ upřesnil obchodní a marketingový ředitel Jiří Falout.

V současné době se lyžuje na sjezdovkách Jezerní, Spojovací, Dámské, lišáka Foxe a v dětském lyžařském výukovém hřišti Fox parku, kam je vstup zdarma. V provozu jsou lanovky Lipno Express, Promenádní, Střecha a pojízdné koberce ve Fox parku. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jiří Falout

Štítky Lipno, akce, lyžování, zima, Vodní nádrž Lipno, sjezdovka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Lipno vyrazí lamák Otík, skiareál otevře další dvě sjezdovky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.