Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Využijte poslední dny pro přihlášky do soutěže podnikatelských nápadů Jihoczech

PR článek

Máte také své sny, představy, nápady, které byste chtěli proměnit v podnikání? Už podnikáte, ale chcete realizovat úplně nové myšlenky a plány? Přihlašte svůj podnikatelský nápad do 3. ročníku soutěže Jihoczech do 31. ledna a získejte pro jeho realizaci praktické ceny a podporu celého týmu expertů.

Soutěž Jihoczech je určena pro všechny zájemce o podnikání, kteří chtějí otestovat a smysluplně zrealizovat své podnikatelské nápady. Vyhlašovatelem a organizátorem veřejné soutěže je Jihočeský vědeckotechnický park, soutěž se koná pod záštitou Jihočeského kraje. Pro úspěšné finalisty soutěže je připravena řada praktických cen a podpora realizace nápadu také po ukončení účasti v soutěži.

Ve druhém ročníku soutěže zvítězil nápad Viktora Korbela ze společnosti HYDROSERVIS-UNION, která se věnuje realizaci malých vodních elektráren a fotovoltaických systémů a v podstatě navrhuje „ekologické inovace šité na míru" konkrétním zákazníkům.

Do soutěže se přihlásil se zařízením pro provzdušňování vodních ploch (solární provzdušňovač), které sám vymyslel a sestavil v jihočeském Šimanově.  Po úspěšné účasti v soutěži Jihoczech byla k nápadu ve spolupráci s Kanceláří transferu technologií Jihočeské univerzity podána patentová přihláška. Následovalo vítězství v regionálním kole soutěže Vodafone Firma roku 2019 a ocenění v soutěži Českých sto nejlepších v kategorii ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ – ZEMĚDĚLSTVÍ – POTRAVINÁŘSTVÍ předané na slavnostním galavečeru ve Španělském sále Pražského hradu.

Mezi hlavní přínosy soutěže Jihoczech zařadil Viktor Korbel, stejně jako výherce předchozího ročníku, zejména marketing, kterého se mu podle jeho slov dostalo požehnaně. Jednalo se jak o podporu ze strany médií, tak podporu samotného Jihočeského vědeckotechnického parku přinášející možnosti navázání další spolupráce a možnostmi propojení s novými obchodními partnery. „Soutěž Jihoczech odstartovala smršť zájmu“, doplňuje Viktor Korbel.

„Pro úspěšné účastníky soutěže jsou připraveny také další benefity, mezi které patří jednorázová finanční odměna, podpora týmu expertů také po ukončení soutěže, bezplatné užívání zasedacích místností, reklamní příspěvky v regionálních médiích a všeobecná podpora realizace podnikatelského nápadu,“ dodává František Mlčák, ředitel Jihočeského vědeckotechnického parku.

Ohodnoť článek

Štítky Jihoczech, soutěž, podnikatel, nápad, Jihočeský kraj, Jihočeský vědeckotechnický park, Vodafone, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Využijte poslední dny pro přihlášky do soutěže podnikatelských nápadů Jihoczech  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.