Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jsem rád, že jsem si svou premiéru mohl užít vítězstvím, říká Ondřej Kachyňa

Ondřej Kachyňa byl téměř půl sezóny na hostování v Havířově, odkud se vrátil s bilancí 6+11. Proti Pirátům se po dlouhé době opět ukázal v dresu Motoru. Mladý obránce zhodnotil obrat proti Chomutovu a svůj návrat do Českých Budějovic.

Po dlouhé době jste nastoupil v dresu Motoru. Jak jste se těšil na dnešní zápas?
Byl to pro mě hezký den nastoupit po delší době zase v Českých Budějovicích. V Havířově jsem byl téměř půl sezóny a moc jsem si to tam užil. Ale jsem rád, že jsem se mohl vrátit a ukázat trenérům, co ve mně je.

Říkáte, že jste si to tam užil. Jak se vám celkově po hokejové stránce v Havířově líbilo? Vrátil jste se s bilancí 6+11.
Beru to jako svoji vydařenou sezónu. Dostal jsem tam hodně prostoru, za což jsem velice rád a chtěl bych tímto poděkovat Havířovu a hlavně trenérům. Je to velice dobrý klub, který se v posledních letech probojuje vždy do první osmičky a má nějaké ambice. Moc se mi v Havířově líbilo.

Jak jste byl spokojený se svým výkonem v dresu Motoru v zápase proti Chomutovu?
Já bych to moc nehodnotil. Jsem rád, že jsme vyhráli a užil jsem si svou premiéru vítězstvím. Je důležité, že máme další tři body a nějaké hodnocení bych nechal na trenérech.

Vy jste hned v první třetině měl velkou šanci. Dostal jste dobrou přihrávku od Jana Veselého a stál jste těsně před bránou. Jak byste popsal tuhle situaci?
Já jsem stál na modré a Honza to vytahoval. Mrkli jsme na sebe, já jsem sjel před bránu, dostal jsem to těsně před brankářem. Chtěl jsem mu to dát mezi nohy, protože jsem stál blízko, ale bohužel jsem to za něj neprotlačil.

Jak těžce se vám rodilo vítězství proti Pirátům?
Byl to těžký zápas, Chomutov má velice dobrý tým. V první třetině nás hodně potrápili a já jsem moc rád, že jsme to otočili a vyhráli.

Teď vás čeká pauza, další zápas máte až 12. února na Slavii. Jak budete trávit přestávku.
Budeme mít zasloužené volno, užijeme si to. Pak se sejdeme na trénink, dostaneme se zase do formy a budeme se připravovat na další zápasy.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto | Zdroj hcmotor.cz

Štítky Ondřej Kachyňka, hokej, Motor, rozhovor, Havířov, Chomutov, České Budějovice, trenér, Jan Veselý, premiéra, Česká pirátská strana

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jsem rád, že jsem si svou premiéru mohl užít vítězstvím, říká Ondřej Kachyňa  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.