Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Valentýnské jízdy: podívejte se, jaké vzkazy posílali cestující nejčastěji

PR článek

Na Valentýna mohli cestující potkat na trase vybraných linek speciální čtveřici hostesek Dopravního podniku města České Budějovice. Dívky vybízely cestující k napsání vzkazu pro své milované, který následovně vyfotily a předaly za něj drobnou odměnu od partnerů akce. Co a komu naši cestující přáli nejčastěji?

„Posílám lásku celému světu, a to nejen na Valentýna“ nebo „Mé srdce bije pro mou polovičku“ – i takové vzkazy cestující posílali v pátek na Valentýna. Dopravní podnik města České Budějovice v letošním roce pozměnil koncept posílání zamilovaných valentýnek – namísto romantických plakátů se vzkazy v interiérech vozů si mohli cestující vymyslet vzkaz přímo na trase linky 5 a linky 11.

Čtveřice hostesek projezdila celé město mezi devátou ranní a pátou odpolední a nabízela všem, kdo měli zájem, sepsat milý vzkaz pro své nejbližší. Každý vzkaz napsaný na stíratelnou tabulku byl pečlivě vyfocen, aby bylo možné ho ještě ten večer přes sociální síť Facebook doručit na správné místo. Vznikla tak celá fotogalerie láskyplných přání, z nichž některá byla dokonce adresována řidičům budějovické MHD.

Za každý vzkaz si navíc cestující vysloužili drobnou odměnu od podniků sídlících v Budějovicích – dárečky se povedlo získat rozmanité a jistě potěšily každou věkovou skupinu. Květinový ateliér Rozálie poskytl barevné řezané tulipánky, Jihočeské muzeum v Českých Budějovicích pak přidalo vstupenky na právě probíhající výstavu orchidejí. Pro milovníky romantických večerů byly ideální volbou voňavé pralinky do koupele ve tvaru srdcí od Spa4Relax – naopak pragmatičtější duše mohly sáhnout po poukázce na křupavou pizzu z ohně od Pizza Point na Palackého náměstí. A ty nejmenší jistě potěšily růžové odrazky ve tvaru komet od Hvězdárny a planetária v Českých Budějovicích.

Akce byla hojně oceněna nejen cestujícími, ale překvapivě taktéž řidiči DPMCB, kteří byli mile překvapeni vzkazy adresovanými právě jim.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto hostesky DPMCB

Štítky Dopravní podnik, Valentýn, vzkazy, láska, Den svatého Valentýna, České Budějovice, Jihočeské muzeum v Českých Budějovicích, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Valentýnské jízdy: podívejte se, jaké vzkazy posílali cestující nejčastěji  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.