Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pokud vybíráte pro své dítě ideální školku, nebo jesličky, navštivte DC Mláďátka

PR článek

Šťastné a sebevědomé dítě je cíl společného poslání​ této školky.​ „Objevují“ i nadané děti, u kterých dále rozvíjí strategii předškolního vzdělávání. Pyšní se titulem certifikovaná Školka spolupracující s Mensou ČR. Jsou zaměřeni na vzdělávací program formou výuky Mensa NTC Learning. Realizují projektovou výuku s využitím zážitkové pedagogiky.

Školka a jesličky DC Mláďátka pečují o rozvoj dětí od toho nejútlejšího věku dítěte (1 -6 let). Ve třídě je nejvýše 8 až 15 dětí, kterým se věnují 2 paní učitelky. Dětem v jesličkách poskytují navíc zcela individuální a nadstandardní péči zaměřenou na jednotlivé dítě a to nejen v období adaptace, kdy si děti zvykají na nové a neznámé prostředí, na tety ve třídě a na nový kolektiv těch nejmenších kamarádů vrstevníků, ale po celé období.

Ve školce je příjemná rodinná atmosféra, prostředí, které potřebuje dítě cítit jako přijetí když je vítáno, vždy očekáváno, a milováno, jako když jde tam, kde je mu dobře, dokonce nejlépe, jako doma mezi svými nejbližšími. V prostředí kde se může bez obav projevovat emocionálně, může si hrát, také tvořit, tancovat, zpívat, cvičit, vzdělávat se a rozvíjet se. Bohatý program je zaplněn dalšími různými aktivitami např. výukou anglického jazyka, zaměřujeme se také na rozvoj mluvení „Logopedie hrou“. Děti do školky chodí rády a těší se nejen na kamarády, ale také na tety a na paní učitelky, které se jim s láskou a odbornou péčí věnují.

Školka Mláďátka se pyšní certifikovaným titulem „Školka spolupracující s Mensou“ titul uděluje Mensa ČR mateřským školkám, které se na celonárodní poměry nadstandardně věnují práci nejen s nadanými dětmi. Výuka je dětem vedena zábavnou hrou, děti pracují s encyklopediemi, atlasy a mapami. K výuce využíváme multimediální materiál. Děti se učí a poznávají svou zem, světové vlajky, dopravní značky a světové zajímavosti. Více informací najdete zde

Na základě žádosti rodičů mají otevřené ve školce i odpolední kroužky, které mohou navštěvovat i děti, které nejsou zapsané ve školce.

Přímo v Mláďátkách organizují dětem programy s malými i velkými zvířátky, vědecké objevování a loutková divadélka. S dětmi podnikají různorodé exkurse a výpravy za poznáním.

Pravidelně se setkávají s rodinami dětí na besídkách, které pořádají v krásném prostředí reprezentačních sálů. Přátelská rodinná atmosféra přináší dětem radost a nadšení z představení. Je neuvěřitelně krásné vnímat radost dětí, nadšení rodičů a lásku pedagogického personálu k dětem. Dostávají příležitost vidět důvod, proč jsme tady, pro radostné a šťastné děti, pro jejich zdravý vývoj, pro jejich další cestu životem, pro jejich nezranitelnost a lásku, kterou nám za jejich společnou péči přináší.

Školka DC Mláďátka se nachází v rodinné vile s velkou zahradou. Prostory školky jsou vybaveny předměty a podněty, které přináší dětem veškerý komfort, zdravý vývoj a harmonický rozvoj.

Zápis do jeslí a školky probíhá KVĚTEN – ČERVEN 2020.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky školka, jesle, DC Mláďátka, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pokud vybíráte pro své dítě ideální školku, nebo jesličky, navštivte DC Mláďátka  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.