Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hotel a restaurace Star Lipno: Nechte se hýčkat, odpočiňte si a uspokojte vaše chuťové pohárky

PR článek

Skončila nám krizová opatření, léto se blíží a konečně se otevírají hotely a restaurace. Ale kam nyní vyrazit? Ať už cestujete jako rodina nebo hledáte partnerský relax, v Hotelu Star Lipno v obci Lipno nad Vltavou si opravdu odpočinete a naberete nové síly.

Hotel nabízí ubytování v klidné části obce, kde můžete strávit společný čas nejen na pokojích s výhledem na vodní nádrž Lipno, ale i třeba na terase restaurace. Ubytovat se můžete v několika typech apartmánů, které jsou až pro 4 osoby, nebo si můžete vybrat pokoje dvoulůžkové, a to jak s balkonem či bez něj.

Hotel nabízí také privátní finskou saunu určenou až pro 6 osob. Pokud si uděláte rezervaci přes webový formulář,​ máte v ceně i bohaté bufetové snídaně. A navíc při zadání hesla „​DRBNASTAR“ ​do poznámky při vytvoření rezervace od nás dostanete ​deset procent slevu na ubytování.​

Součástí hotelu je i r​estaurace,​ kde si můžete pochutnat kromě snídaní na nejlepších burgrech široko daleko, dát si některé z těstovinových pokrmů či dle vašeho přání propečené steaky z grilu, připravované z masa výhradně od jihočeských farmářů.

Pokud si chcete dát jen něco malého na zub, můžete ochutnat třeba chobotnicové nebo hovězí carpaccio, na jejichž receptury jsou v restauraci opravdu pyšní. Nechybí ani sladké tečky, kvalitní káva a netradiční míchané drinky, které nikde jinde na Lipně nezkusíte. Aktuální nabídky a fotografie jídel si můžete prohlédnout na Facebooku.

​I když můžeme jídlo i pití sebelépe vychválit, nic nemá nad osobní zkušenost a zažití výjimečných chutí. „Proto budeme rádi, pokud se k nám vydáte a vyzkoušíte sami, zda mluvíme pravdu. Restauraci máme otevřenou denně od 12:00 do 22:00 hodin, a to nejen pro hotelové hosty. Jako rodinný hotel se snažíme chovat k našim hostům přátelsky a na nic si nehrajeme. Zařazení počtu hvězdiček hotelu nikde neuvádíme, neboť nám stačí, že jsme zkrátka STAR,“ popisuje tým Hotelu a restaurace Star Lipno.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Hotel a restaurace Star Lipno, Lipno nad Vltavou, restaurace, ubytování, Vodní nádrž Lipno, hotel, Chuťový pohárek, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hotel a restaurace Star Lipno: Nechte se hýčkat, odpočiňte si a uspokojte vaše chuťové pohárky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.