Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jump&Kids Aréna v Sezimově Ústí otevřela znovu svoje brány a s ještě lepšími atrakcemi

PR článek

Hledáte námět na prázdninový výlet či nápad, kde strávit deštivou červnovou sobotu? Nevíte, jak efektivně zabavit své ratolesti a u toho ještě zrelaxovat u dobré kávy či sklenky výborné domácí limonády? Pak existuje skvělé řešení – Jump&Kids Aréna v Sezimově Ústí II. u Tábora je místo přesně pro vás. Toto zábavní a trampolínové centrum nabízí na 1 200 metrů čtverečních vyžití pro celou rodinu – od těch nejmenších až po dospěláky.

Jump&Kids Aréna otevřela vůbec poprvé své brány 22. června 2019. Nápad na vybudování takového centra se zrodil v květnu roku 2018 v hlavě jednoho ze současných majitelů, který si při návštěvě podobného centra řekl, že by bylo super nemuset jezdit s dcerou za zábavou tak daleko. Oslovil s touto myšlenkou své dva dobré kamarády, a protože měli k dispozici i vhodný prostor, slovo dalo slovo a pustili se do díla.

Cesta k současné podobě Jump&Kids Arény byla velmi trnitá, obnášela spoustu cest po celé ČR i na Slovensko, spoustu času se sbíječkou či malířským válečkem v ruce, tisíce hodin plánování a diskutování, ale nakonec se vše podařilo a toto centrum se dnes může pyšnit jako jedno z mála i certifikovaným hřištěm společnosti TUV.

Celý prostor Jump&Kids Arény je rozdělen na dvě části – Jump arénu, která je určena pro děti od 5ti let a dospělé a Kids Arénu, kde si přijdou na své ti nejmenší, klidně již od jednoho roku. Jump aréna je trampolínové centrum, které zahrnuje parkourové hřiště, klasické trampolíny i atrakce typu Ninja faktor, pěnové moře či horolezeckou stěnu. Kids Arénu si  lze představit jako třípatrový labyrint ve stylu džungle, kde na děti čeká spousta dobrodružství, prolézačky, klouzačky, kanónová střelnice a mnoho dalšího. Samozřejmostí je i kompletní zázemí včetně šaten, sprch a plně zásobeného baru a odpočinková chill out zóna s PS4 volně k dispozici všem návštěvníkům.

Celý tým Jump&Kids Arény pracuje na maximum a snaží se pro své návštěvníky pořádat i řadu různých akcí. Základním kamenem jsou parkourové kurzy, které vede hlavní trenér, jeden z nejlepších parkouristů v ČR a účastník známe show Československo má talent Sebastian „Sebo“ Hlava. Pravidelně každý měsíc se zde pořádají i tzv. přespávačky, které vede také trenér Sebo a vždy je zde přítomen i nějaký host, známý parkourista. Děti na této akci zažijí dobrodružství v podobě přespání přímo na trampolínách, zaskáčí si s hvězdami parkouru natáčí videa a vybijí energii efektivním způsobem.

Každoročně se zde pořádají i příměstské tábory, které měly v loňském roce velký úspěch a rodiče zde mohou v klidu svěřit své děti do rukou skvělých trenérů v rámci Jump arény a do rukou pečlivých animátorek v rámci Kids arény. Děti čeká na těchto táborech spousta zábavy, zážitků, skákání, tvoření, nových dovedností a také dva výlety. Obrovskou oblibu si získali i tematické narozeninové oslavy, opět možné pořádat jak v rámci Jump arény, tak v rámci Kids arény. Pro děti i rodiče je zde nachystaná soukromá party room se zvolenou výzdobou, slavností gratulace oslavenci i program vedený animátorkou či trenérem. Každý měsíc se pořádají i různé akce pro děti, např. Dětský den, Karneval, Halloweenská párty a podobně. Veškeré informace lze nalézt na stránkách www.jumpandkids.cz.

Na závěr si dovolíme pozvat čtenáře na velkou červnovou akci – První narozeniny Jump&Kids Arény, které se budou konat 20. 6. 2020 od 12:00. Návštěvníky čeká bohatý program, pravidelná parkourová vystoupení Seba a Vovy a Mária soutěže o zajímavé ceny a celý den bude završený mega nabitou přespávačkou se čtyřmi hvězdami parkouru Sebou, Vovou, Máriem a Domou. Doražte, bude to velké

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Jump&Kids Aréna, zábava, sport, děti, Sezimovo Ústí, Tábor, trenér, Seba, Česko, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jump&Kids Aréna v Sezimově Ústí otevřela znovu svoje brány a s ještě lepšími atrakcemi  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.