Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nádherné, nejen luxusní vozy, exkluzivní financování a 12 let na trhu… To je českobudějovický G-car

PR článek

Přemýšlíte neustále nad koupí luxusního vozu? Nebo prostě jen praktického auta pro každodenní využití? Možná je na čase udělat další krok. Ten by mohl vést do společnosti G-car!

G-car nabízí široký výběr prověřených vozidel a sídlí na dohled od Český Budějovic – na adrese Poříčí 851, Boršov nad Vltavou. Specializuje se na zánovní vozy, kdy si domů můžete přivézt například nádherné Porsche, Mercedes-Benz, BMW, ale i lehce jetou Fábii… Vše s doložitelným původem.

Realizaci jejich práce můžete najít i u profesionálních sportovců a mediálně známých osobností z celé České republiky.

Co G-car nabízí:
Široký výběr prověřených vozidel
Slevy na roční vozy až 60 %
Certifikát na původ a stav tachometru s doživotní zárukou
Garanci nejlepší ceny vozidel
Individuální přístup a komplexní řešení všech zakázek
VIP sazbu financování s RPSN od 3,49%
VIP ceny pojištění vozidel
Možnost prodloužené záruky o další 3 roky až na 5 let
Síť VIP autorizovaných servisních míst nejen Audi a VW po celé ČR
Možnost odpočtu DPH u 90 % našich vozidel

„Naším cílem je nabídnout klientům prověřené vozy po prvním majiteli s kompletně doloženým servisem a prokazatelnou minulostí,“ uvádí společnost a dodává, že je připravena každý den nabídnout kolem 2 500 referenčních a předváděcích vozů ze skladových zásob jejích dodavatelů, nebo vozů, které byly dle vlastního uvážení vybrány na sklad.

G-car nabízí několik možností financování vozů. Důraz klade na exkluzivní produkt SMART, který je vhodný především pro financování vozidel podnikatelů ve všech kategoriích do 3,5 t (včetně užitkových vozidel). „Jeho základní myšlenkou je otázka: Proč platit 100 procen ceny vozu, když jej chci pořizovat jen na dobu určitou? Jeho základní výhodou je snížení finančních nároků na vozidlo a maximalizace zisku klienta z jeho využití. Neumíme zastavit propad hodnoty vozidel na trhu, umíme však vytyčit ideální dobu užívání a minimalizovat tak náklady. Jsme si jisti kvalitou našich vozidel, a proto dokážeme garantovat jejich cenu i odkup za 24 měsíců užívání. Odkup však klient následně nemusí využít a může vůz jednorázově doplatit, refinancovat nebo sám prodat za vyšší cenu!“

G-car je společnost s mnohaletými zkušenostmi, ostatně na trhu V Českých Budějovicích je již od dubna roku 2008, přičemž stále má stejné majitele. Spolupracuje s největšími partnery v oblasti financování a pojištění. Může vyzdvihnout exklusivní spolupráci s ČSOB pojišťovnou.

Pokud chcete zjistit kolem SMARTu a vůbec obecně kolem možnostech financování více informací, mrkněte na oficiální web společnosti G-car, kde je vše podrobně vysvětleno. A když zmiňujeme její webovky, dodejme, že si zde můžete rovnou prohlédnout, jaká nádherná auta má G-car v nabídce!

Autosalon má otevřeno v pondělí až pátek od 8 do 17 hodin, v sobotu pak od 8 do 12 hodin. Chcete se nejdřív poradit s někým z týmu G-caru? Není problém, můžete se ozvat některému z těchto kontaktů. A pokud si jen chcete zkrátit volnou chvíli, pokochejte se krásnými vozy alespoň na Instagramu společnosti.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky G-car, auta, luxusní auta, České Budějovice, VIP, Česko, BMW, Mercedes-Benz, Porsche, Audi, Volkswagen, Boršov nad Vltavou, ČSOB Pojišťovna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nádherné, nejen luxusní vozy, exkluzivní financování a 12 let na trhu… To je českobudějovický G-car  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.