Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Najděte si novou práci v IT! V Budějovicích bude první intenzivní kurz testování

PR článek

Získejte během tří měsíců znalosti a dovednosti pro práci testerky. Naučíte se manuálně testovat webové aplikace, základy programování a automatizovaného testování. Nastartujte svou IT kariéru.

První dlouhodobý intenzivní kurz pro ženy s tématem testování bude od září na jihu Čech. Pořádá jej organizace Czechitas, díky které už tisíce žen v Česku změnily svou kariéru. „Dlouhodobé kurzy Digitální akademie mají největší úspěšnost v tom, že ženám dodají dostatek znalostí a sebedůvěry k přechodu do IT sektoru, kde je po odbornících stále velký hlad. Zhruba dvě třetiny účastnic našeho dlouhodobého školení nastupuje po kurzu do nové práce v IT sektoru,“ říká zakladatelka Czechitas Dita Přikrylová.

Účastnice přitom nemusí mít na začátku takřka žádné znalosti. Stačí když umí pracovat se základními počítačovými aplikacemi na počítači. Zbytek se naučí na školeních. Pozice testerky je ideální pro vstup do IT. Studentky získají komplexní balíček vzdělání v oblasti testování, ale také poradenství v oblasti kariéry a osobního brandingu, propojení na partnerské firmy, možnost nahlédnout do jejich práce a firemní kultury, příležitost získat nové uplatnění a práci.

Kurz je určen ženám, které chtějí získat nové znalosti a dovednosti, a zvýšit tak významně svoji kvalifikaci. Patnáct míst je finančně podpořeno stipendiem, které je vyhrazeno pro maminky s dětmi mladšími 15 let, které žijí v Jihočeském kraji a pracují mimo IT obor. Zbylá místa jsou otevřena ostatním ženám, které chtějí změnit své profesní zaměření a najít si novou práci. V Českých Budějovicích plánujeme přijmout 32 studentek.Více informací o kurzu naleznete ZDE.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky práce, IT, Czechitas, České Budějovice, kariéra, Česko, Dita Formánková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Najděte si novou práci v IT! V Budějovicích bude první intenzivní kurz testování  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.