Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Nakažených koronavirem přibývá, nemocnice v Jindřichově Hradci zakazuje návštěvy

Jindřichohradecká nemocnice se od pondělí uzavře pro návštěvy. Důvodem je rostoucí počet nakažených koronavirem. Zákaz návštěv platí pro všechna oddělení následné péče. Od pondělního dne také v Hradci dojde ke změně provozu odběrového místa.

Na jihu Čech je aktuálně 15 nakažených koronavirem. Z toho šest lidí hlásí Jindřichohradecko, čtyři Prachaticko, tři Táborsko a dva Písecko. „V souvislosti s narůstajícím počtem případů onemocnění COVID-19 v okrese Jindřichův Hradec a s tím spojeným zvýšeným rizikem nákazy pro ohrožené skupiny obyvatel budou od pondělí až do odvolání pro návštěvy znovu uzavřena všechna oddělení následné péče jindřichohradecké nemocnice,“ uvedla ředitelka hygieniků Kvetoslava Kotrbová.

Ve stejný den také dojde ke změně provozu odběrového místa. Stan v nemocnici bude v provozu v pondělí, ve středu a ve čtvrtek vždy od osmé hodiny ráno do pravého poledne. V porovnání s ostatními kraji si jižní Čechy udržují i nadále pozici regionu s absolutně nejnižším výskytem COVID-19 v České republice.  

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky koronavir, Jindřichův Hradec, návštěvy, nemocnice, návštěva, COVID-19, Nemocnice Jindřichův Hradec, Česko, Kvetoslava Kotrbová, okres Jindřichův Hradec, okres Tábor, okres Písek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nakažených koronavirem přibývá, nemocnice v Jindřichově Hradci zakazuje návštěvy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.