Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Liberecký Wellness Hotel Babylon zve k pobytu. Nejvýhodnější je rezervace napřímo, zdůrazňuje

PR článek

Chystáte se na dovolenou do Liberce a hledáte vhodné ubytování? Že se vám líbí Wellness Hotel Babylon? V tom případě neváhejte a pusťte se do přímé rezervace. Je to nejvýhodnější forma, jak si pobyt v tomto krásném hotelu zamluvit.

„Přímé rezervace jsou vždy výhodnější a umožňují výběr z kompletní nabídky služeb, slev a bonusů,“ vysvětlují zástupci Wellness Hotelu Babylon a odkazují na své webové stránky, kde je pro zájemce připravena přehledná tabulka, která srovnává přímou a zprostředkovanou rezervaci.

Jen pro příklad. Přímá rezervace zahrnuje  bezplatné změny rezervace, věrností program, speciální akce a tak dále. Při zrušení pobytu do dvou dnů před příjezdem vás také nečekají nepříjemné storno poplatky.

„Při komunikaci s hotelem napřímo se minimalizuje prostor pro špatné předání informací a nespornou předností, kterou jistě většina zákazníků preferuje, je osobní a flexibilní přístup ze strany personálu hotelu a otevřenost ke speciálním požadavkům. Náš tým je připraven udělat maximum pro váš příjemný a bezstarostný pobyt,“ dodává Wellness Hotel Babylon.

Upozorňuje také, že zprostředkovatelé mají k dispozici jen část kapacity všech pokojů. V případě, že pokoje jsou na jejich portálech vyprodané, to tak ve skutečnosti být nemusí.

Hotel nabízí řadu výhodných a tematicky zaměřených pobytových balíčků s neomezeným vstupem do Aquaparku, Lunaparku, Labyrintu, iQPARKU a iQLANDIE nebo do rozsáhlého Wellness centra a pro každého neomezený vstup do ZOO Liberec po celou dobu pobytu. Pro rodiny s dětmi je navíc připravena speciální akce, v rámci které získá dítě mladší 13 let v doprovodu dospělé platící osoby ubytování zcela zdarma.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Wellness Hotel Babylon, Liberec, prázdniny, rezervace, wellness, Centrum Babylon Liberec, hotel, Zoologická zahrada Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberecký Wellness Hotel Babylon zve k pobytu. Nejvýhodnější je rezervace napřímo, zdůrazňuje  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.