Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

IT v budějckém R&D centru Bosch

PR článek

Začínali jako malé IT oddělení, ale v současnosti pracují na centrálních projektech a navrhují software pro vývojová, výrobní a technická oddělení společnosti Bosch po celém světě. Programátoři českobudějovického R&D centra Bosch si plní své profesní sny.

Software pro správu testovacích laboratoří „Leepa“, software pro správu projektů „SuperOPL“, vývoj řešení ukládání souborů v hlavním digitalizačním projektu Xelerator, zapojení do mezinárodního projektu PS.go pro standardizaci, transformaci a uložení měřených dat ze zkušeben – to je jen krátká ukázka jejich pracovní náplně.

Webové IT nástroje z dílny budějovických SW vývojářů denně používají tisíce kolegů ve všech koutech světa. Například nástroj Leepa byl vyvinut v úzké spolupráci se zákazníky tak, že tým programátorů cestoval po celém světě, aby se osobně seznámil s procesy všech bezmála 100 laboratoří Bosch. Zjednodušit každodenní práci uživatelů a umožnit jim chytřeji využívat PC programy je pro tým programátorů klíčové.

Při své práci se programátoři soustřeďují na okamžitou zpětnou vazbu a informace od zákazníků začleňují přímo do vývoje produktů. To jim umožňuje vyvíjet nová řešení v krátkém čase a rychle reagovat na aktuální potřeby. A to je i jejich recept na úspěch. Vedoucí týmu pro webové a mobilní aplikace Tomáš Kuthan k tomu dodává: „Díky tomuto přístupu jsme získali větší důvěru a otevírají se nám dveře k významnějším a rozsáhlejším projektům. Zároveň jsme v pozici, kdy se můžeme aktivně podílet na vytváření nových technických aplikací, přicházet s vlastní inspirací a nápady, které jsou vyslyšeny.“

Volné pracovní pozice:


Programátor PHP
Programátor Java / Python

Zajímavé uplatnění nabízí budějcký Bosch také v oblasti digitální HR marketingu a employer brandingu. Jedná se o velmi kreativní práci v oblasti IT a sociálních sítích. Nabídku si prohlédněte zde:
​Specialista HR marketingu  

S novými výzvami a narůstajícím počtem projektů souvisí i rozšiřování skupiny, která v současnosti čítá 29 programátorů rozdělených do tří týmů. Hlavními přednostmi práce v R&D centru jsou rozmanitá a zajímavá práce s mezinárodním přesahem, naslouchání potřebám kolegů, kvalitní pracoviště (notebook, nastavitelné stoly, ergonomické židle, apod.) a respektování pracovní doby. To, čeho si ale programátoři cení nejvíce, je uvolněná atmosféra, pohodový šéf a výborný kolektiv.

Líbí se Vám práce SW vývojářů budějckého R&D centra? Zajímá vás, jaký používají technologický stack? Chcete zjistit, jaký je šéf? Přihlaste se přes inzeráty na Bosch stránkách Jobs.cz, rádi vám odpoví na všechny otázky.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky R&D centru Bosch, IT, práce, Robert Bosch GmbH, projekt, programátor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

IT v budějckém R&D centru Bosch  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.