Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Výstaviště se po téměř půl roce otevírá znovu veřejnosti

PR článek

Výstaviště České Budějovice pořádá první akci od ukončení restriktivních vládních opatření spjatých s koronavirem. Jediná akce, která v letošním roce proběhla, byl v únoru Mezinárodní pivní festival. Veškeré další výstavy a události, které byly naplánovány, musely být zrušeny; tedy Slavnosti piva, Dětský den s Armádou ČR, Hobby, Stavební veletrh, konference a také mezinárodní agrosalon Země živitelka.

Chtěli jsme vyjít vstříc vystavovatelům, kteří měli zboží připraveno na jarní Hobby. Tím, že jsme výstavu zrušili, ho nemohli zákazníkům nabídnout. A také chceme opět pozvat zpátky na Výstaviště naše návštěvníky. Pořádat akce nám už opravdu chybělo,“ říká projektová manažerka trhů Simona Říhová.

Třídenní Podzimní trhy začínají v pátek 4. září v 10 hodin a skončí v neděli odpoledne. Sortiment bude blízký tomu, který můžou návštěvníci najít na květnovém HOBBY jako je vybavení domácnosti, zahrady, ale třeba i textil, drogerie apod. Vstupné je zdarma.

„Zájem vystavovatelů je opravdu velký. Je vidět, že jim výstavy chybí stejně jako nám. Samozřejmě budeme dodržovat veškerá hygienická opatření a pravidla, která jsou aktuálně nezbytná,“ dodává tisková mluvčí Michaela Čeňková.

Stánky se zbožím budou umístěny na volných venkovních plochách v přední části areálu, návštěvníci pohodlně zaparkují před hlavní bránou z Husovy ulice. Hlavní brána bude zároveň jediným možným vstupem na Podzimní trhy.

Výstaviště postupně projde modernizací a stavební proměnou některých pavilonů. Jednou z novinek budou vstupní turnikety, které se pilotně otestují právě na Podzimních trzích. Díky nim bude možné sledovat aktuální počet návštěvníků v areálu a na základě toho přesně dodržovat hygienická opatření.

Podzimní trhy začínají v pátek 4. září a končí v neděli 6. září. Každý den bude areál otevřen od 10 do 17 hodin, v neděli do 14 hodin. Vstup je zdarma. Všechny informace najdete na webu, Facebooku  a Instagramu Výstaviště České Budějovice.

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky výstaviště, České Budějovice, podzimní trhy, výstava, Země živitelka, Armáda České republiky, Facebook, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Výstaviště se po téměř půl roce otevírá znovu veřejnosti  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.