Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pelety-CB: Nabízíme levné, kvalitní a ekologické palivo. Naleznete nás ve Vrbenské

PR článek

Léto se chýlí ke konci, proto je třeba pomalu začít myslet na nákup topiva na nadcházející zimní sezónu. V Českých Budějovicích tak můžete učinit ve firmě Pelety-CB, jejíž prodejní místo naleznete na adrese Vrbenská 2083.

„Pelety dlouhodobě patří k nejlevnějším topivům,“ uvádí Pelety-CB. „Náklady na vytápění pro průměrnou domácnost se stabilně drží pod cenami elektřiny, plynu a topného oleje. Jsou srovnatelné s cenami hnědého uhlí, které vyjde jen o málo levněji. V poměru cena/výkon jsou však pelety jednoznačně nejlepší nabídka na trhu s ohledem na vysoký komfort čistého a plně automatického vytápění.“

Firma upozorňuje, že je vždy třeba si ohlídat, zda se jedná o kvalitní dřevěné pelety s certifikací a zda mají výbornou výhřevnost a minimální obsah popela. Pelety-CB mají protokol o zkoušce Tüv Nord: „Zaručuje kvalitu dřevních pelet tak, aby chránila všechny zúčastněné. Dřevěné pelety si necháváme v laboratoři kontrolovat třikrát až čtyřikrát za rok.“

Produkty, které Pelety-CB nabízí, naleznete na webových stránkách www.pelety-cb.cz. Kromě pelet můžete zakoupit podpalovače či kominíčka, neboli přípravek k chemickému odstraňovaní sazí z komínů a kouřovodů.

Otevřeno je v pondělí a ve čtvrtek od 16 do 18 hodin. Po telefonické domluvě (+420 722 241 021) je ale možné předání i v jiný čas.

Pokud nemáte možnost si pelety odvézt, nevadí, společnost nabízí jejich dopravu, přičemž do určitých kilometrů (a při odběru minimálně tří palet) je zdarma. Více informací zde.

Stálým zákazníkům Pelety-CB nabízí věrností program, mezi jehož výhody patří slevy na zboží, zasílání akčních letáků e-mailem či speciální akční nabídky pouze pro registrované členy. Že se chcete stát členem? Nic složitého, stačí vyplnit formulář na prodejně. Členství ve věrnostním klubu Pelety-CB je bezplatné a dobrovolné a dá se samozřejmě zrušit.

Pelety-CB můžete sledovat na Facebooku, kde vám případně rádi odpoví na vaše dotazy.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky pelety, prodejna, topení, zima, peleta, České Budějovice, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pelety-CB: Nabízíme levné, kvalitní a ekologické palivo. Naleznete nás ve Vrbenské  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.