Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hauser nabízí 38 tisíc korun, stačí výuční list

PR článek

Vypracovat se na odborníka automatických CNC strojů trvá často i několik let. V kaplickém HAUSERu ale dají několika šikovným absolventům jedinečnou šanci nastartovat úspěšnou kariéru už za jeden rok.

Účastníky nového trainee programu si vezmou pod křídla zkušení kolegové, kteří jim od úplných začátků ukážou, co vše obnáší zpracování plechů a zaučí je na jednotlivých zařízeních. Vyrábět plechové díly přesně podle výkresové dokumentace pro ně po pár měsících nebude žádný problém. Naučí se například obsluhovat a seřizovat špičkové vysekávací lisy Trumatic 5000, nastavovat zařízení TrumaLift a využívat automatický skladový systém Trafö. Poradí si ale i s ostřením nástrojů nebo se základními opravami strojů a diagnostikou chyb.  

Po absolvování tohoto ročního programu se stanou experty na obsluhu a seřizování moderních CNC strojů a získají schopnost pracovat naprosto samostatně. Navíc budou celou dobu regulérními zaměstnanci s nástupní mzdou 30.000 Kč, veškerými benefity a jistotou zaměstnání. Těm nejlepším pak HAUSER nabídne smlouvu na dobu neurčitou, 38.000 Kč a především další rozvoj do budoucna.

Jejich pracovištěm se stane nová moderní hala s rozlohou 10.000 m2 s jedním z nejmodernějších center na zpracování plechů v evropském měřítku, do které firma investovala bezmála 200 milionů korun. Toto místo je zároveň úplný počátek celé výroby chladicích a mrazicích zařízení, protože produkuje plechové polotovary pro následné zpracování na dalších střediscích. Trainees zde budou zpracovávat tenké plechy na výkonných automatických strojích.

Absolventům SOU/SŠ technického směru, kteří chtějí něčeho dostáhnout HAUSER nabízí skvělé možnosti. Podívejte se na webových stránkách nebo napište na personální oddělení na lenka.nozickova@hauser.com a dozvíte se víc.

Firma Hauser je původem rakouskou společností a zabývá se výrobou chladicího a mrazicího zařízení a nábytku už 70 let. V České republice v současnosti zaměstnává téměř 500 schopných pracovníků na pobočkách v Kaplici, Českých Budějovicích a Praze a neustále roste.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky HAUSER, výuční list, nábor, práce, plech, Česko, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hauser nabízí 38 tisíc korun, stačí výuční list  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.