Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Vánoční trhy v Budějcích? Přípravy zatím běží, říkají organizátoři

Jedny z nejhezčích vánočních trhů v republice. Takovou odezvu má už několik let Českobudějovický advent. Současná doba podobným akcím ale nepřeje. Jak to vypadá s přípravami a můžeme se letos vůbec těšit na vánoční náměstí? Přípravy běží, zítra ale může být všechno jinak, říkají organizátoři.

I přesto, že nařízení a omezení kvůli koronaviru se někdy mění z hodiny na hodinu, přípravy na Českobudějovický advent podle jednatelky agentury Art4promotion, která se o trhy stará, běží. „V tuto chvíli se trhy připravují tak, že by měly být jako každý rok. Ale v situaci, ve které se nacházíme, může být zítra všechno jinak. Město s námi v tuto chvíli komunikuje a společně hledáme řešení,“ uvedla Lenka Střítecká.

To potvrdil i náměstek primátora Juraj Thoma. „Do 31. srpna měl být předložen návrh konkrétní dohody pro letošní sezonu, to bylo posláno. Teď se situace řeší mezi agenturou Art4Promotion a odborem kultury. Běží to tak, jako by situace byla standartní. Jak to nakonec dopadne, to ale v této zemi nikdo neví,“ řekl Thoma.

Trhy by měly probíhat od 20. listopadu až do 6. ledna pod heslem „Hvězdné muzikálové Vánoce 2020“. Nést by se měly v atmosféře muzikálových melodií a na adventním pódiu by měly podle webových stránek zazářit muzikálové hvězdy. I v letošním roce by se mělo objevit kluziště kolem Samsonovy kašny, Vyhlídková věž nebo Zvonička.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky Českobudějovický advent, Vánoce, koronavirus, Art4promotion, advent, České Budějovice, Juraj Thoma, vánoční trhy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vánoční trhy v Budějcích? Přípravy zatím běží, říkají organizátoři  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.