Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pizza Coloseum nadále vaří. Až do večerních hodin nabízí rozvoz zdarma či výdejové okénko. Láká také na speciální akci na pizzu

PR článek

Je vám líto, že v těchto dnech nemůžete trávit pohodové chvíle ve vámi oblíbené restauraci Pizza Coloseum v Igy? Máme pro vás dobrou zprávu – kuchaři dál jedou naplno, takže si můžete užít alespoň dobré jídlo z rozvozové nabídky. Nebo si přijít do výdejového okénka.

Na stránkách www.coloseum.cz naleznete menu a také polední speciality, které se budou pravidelně obměňovat. Do pátka 23. října si například můžete dát těstoviny tagliatelle s dančím ragú či krémovou dýňovou polévku s kysanou smetanou a balsamicem.

A co je ve stálé nabídce? Mnoho dobrot! Nechybí antipasti, těstoviny, saláty a tak dále. Samozřejmostí je pizza, u které i nadále můžete využít speciální nabídku, již restaurace spustila ještě v době, kdy mohla naplno fungovat. Každá druhá pizza je za pouhých 50 korun! Vztahujete se to na všechny pizzy v nabídce.

Restaurace přijímá objednávky vždy od 11 do 19.30 hodin. Minimální objednávka pro rozvoz, který je zdarma, je 300 korun.

Výše zmíněné platí i pro většinu poboček Colosea, které naleznete po republice, takže i když budete cestovat do jiného města, můžete si dát jídlo, na které jste zvyklí ze svého oblíbeného českobudějovického podniku. Na webovkách restaurace je přehled lokalit. Akce na pizzu se týká restaurací v Praze, Průhonicích, Ostravě a Českých Budějovicích.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky pizza, Coloseum, rozvoz, restaurace, těstoviny, tagliatelle, ragú, zakysaná smetana, dýňová polévka, salát

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pizza Coloseum nadále vaří. Až do večerních hodin nabízí rozvoz zdarma či výdejové okénko. Láká také na speciální akci na pizzu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.