Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Přemýšlíš kam na střední či učiliště, nebo si chceš jen dodělat maturitu? Polytechnická v Českých Budějovicích je dobrá volba

PR článek

Střední škola polytechnická v Českých Budějovicích nabízí zájemcům o studium obory maturitní, učební a také nástavbové studium.

Škola nabízí maturitní obory Technická zařízení budov, Požární ochrana a Finanční služby, od září 2021 otevírá obor nový – Technologie a materiály ve stavebnictví.

Pro žáky, kteří se rádi realizují v praktických činnostech, nabízí škola pestrou paletu řemeslných oborů. Jedná se o tříleté obory zakončené výučním listem – instalatér, zámečník, montér suchých staveb, malíř, tesař, truhlář, zedník a kominík.
Po získání výučního listu je možné pokračovat ve studiu dvouletého nástavbového oboru Podnikání, které je zakončeno maturitní zkouškou. 

Každým rokem škola modernizuje vybavení svých učeben a zlepšuje tak podmínky teoretické i praktické výuky. Žáci některých učebních oborů jsou podporováni stipendiem. Praktické vyučování napříč obory je realizováno ve vlastních budovách školy - dílnách a také přímo u zaměstnavatelů, velkých firem i drobných živnostníků. Žáci tak dostávají možnost zapojit se do běžného pracovního procesu v oboru, který studují.

Žáci školy mohou být ubytováni v domově mládeže, který se nachází v bezprostřední blízkosti školy. Vždy se snažíme o zprostředkování pestré nabídky volnočasových aktivit, jejichž cílem je smysluplné využití volného času ubytovaných žáků. Ubytovaní mají možnost celodenního stravování ve školní jídelně. Domov mládeže – stejně jako budova školy – má vybudovaný bezbariérový přístup.

Do praktického života vysílá škola kvalitně připravené absolventy už několik desítek let.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky škola, vzdělání, maturita, Střední škola polytechnická, České Budějovice, studium

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přemýšlíš kam na střední či učiliště, nebo si chceš jen dodělat maturitu? Polytechnická v Českých Budějovicích je dobrá volba  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.