Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Nasvícené zoo se objeví velký ježek

PR článek

Na konec letošního roku je pro návštěvníky jihočeské zoologické zahrady připravena již tradiční akce s názvem Vánočně nasvícená zoo. Tato akce začíná 8. prosince 2020 a potrvá až do 10. ledna 2021.

V tomto období jsme pro návštěvníky prodloužili kromě Štědrého dne otevírací dobu, aby si mohli podvečerní procházku v klidu užít. Vstup do zoo bude umožněn do 18:30 hodin a v samotném areálu můžete zůstat až do 19 hodin. Vánoční zoo je rozprostřena na dvou třetinách celé své plochy a tím pádem nabízí spoustu návštěvnického prostoru k podvečerní procházce. 

V letošním roce je pro vás připravená i řada novinek. Jednou z nich je další fotokoutek, kde se mohou fotit i naši nejmenší návštěvníci. Doplněn byl také jeden světelný 3D prvek v podobě velkého ježka a prodloužena byla nasvícená trasa.

Z nasvícených zvířat se můžete těšit mimo jiné na orla, koně, tučňáky, lachtany, plameňáky a mnoho dalších. Nečekají na vás ovšem pouze světelné prvky, ale i zvířata, která jsou k vidění i po celý rok. Některé expozice budou nasvětleny, a proto se můžete těšit třeba na vydry, tygry, lemury, kočkodany a další druhy, které vás provedou zimní zoo.

Tato akce láká rok od roku stále více návštěvníků, tak se na chvilku zastavte i vy a přijďte se projít do večerní zoo, svou návštěvou ji podpoříte.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky zoo, vánoční zoo, Hluboká nad Vltavou, ježek, Štědrý den, zoologická zahrada

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Nasvícené zoo se objeví velký ježek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.