Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

ANKETA: Česká televize představila novou pohádku O vánoční hvězdě. Jak se vám líbila?

Česká televize představila na Štědrý den v hlavní vysílací čas novou pohádku O vánoční hvězdě. V hlavních rolích se jako vesnický učitel představil Vojta Kotek, spadlou hvězdu si střihla Tereza Ramba a princeznu Amálku díky zahraniční koprodukci mladá německá herečka Leonie Brill. Hvězdné obsazení pak doplnila Aňa Geislerová, Ondřej Sokol, Zlata Adamovská a Martin Huba nebo bratři Hádkové.

Režie vánoční pohádky, která se natáčela ve slovenských Tatrách se ujal Karel Janák, který už se s Vojtou Kotkem potkal například ve Snowboarďácích. O vánoční hvězdě vypráví příběh spadlé hvězdičky Deničky (T. Ramba), kterou na zem srazila žárlivá Proxima (A. Geislerová). Denička však přežije díky lásce, jež učitel Václav (V. Kotek) cítí k mladé princezně Amálce (L. Brill).

Vánoční pohádku odvysílala Česká televize na Štědrý den v 19 hodin. K dispozice bude od 25. prosince i online na iVysílání. Jak se vám zamilovaný příběh z krásného prostředí líbil?

Líbila se vám nová pohádka O vánoční hvězdě?

Celkem hlasovalo804 čtenářů

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky O vánoční hvězdě, pohádka, Česká televize, vánoce, anketa, Anna Geislerová, Tereza Ramba, Vojtěch Kotek, Leonie Brill, Štědrý den, Zlata Adamovská, Martin Huba, Ondřej Sokol, Karel Janák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cerato Josef

ČT je nejlepší

Sobota, 26. prosince 2020, 11:25Odpovědět

Pavel Benver

Ta pohádka nás stála miliardy, česká televize je sprostý parazit, a divím se tomu že je pořád veřejnoprávní televizí, okamžitě by jí měli být odebrány koncesionářské poplatky od občanů, jak dlouho ještě budou podporovány státem takovéto parazitické podniky které jenom kradou a obohacují se neoprávněně na občanech tohoto státu, ředitelé této televize si dávají milionové odměny a pak tato televize dává pořád jenom staré škváry které byli natočeny za éry totality, nového jsem už několik let nic neviděl, proto je to parazitická televize a měla by jí být okamžitě odebrány koncesionářské poplatky !!!!!

Sobota, 26. prosince 2020, 10:45Odpovědět

ANKETA: Česká televize představila novou pohádku O vánoční hvězdě. Jak se vám líbila?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.