Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jistota, stabilita a profesionální prostředí firmy, která patří ve svém oboru ke špičce. Staňte se součástí týmu AGRIO MZS s.r.o.

PR článek

Hledáte práci u stabilního zaměstnavatele? Zajímá vás výroba prvotřídní zemědělské techniky? Firma AGRIO MZS s.r.o. z Křemže hledá nové kolegy! Pojďme si největšího českého výrobce polních postřikovačů, jehož historie sahá až do roku 1993, blíže představit.

Agrio MZS s.r.o se věnuje vývoji a výrobě kvalitních tažených, nástavbových a samochodných postřikovačů. Platí za významného specialistu ve svém oboru, ostatně momentálně má zastoupení ve 13 zemích Evropy. Jinými slovy… s více než třemi tisíci dosud vyrobenými postřikovači se jedná o již zavedenou značku na evropském trhu. Lidé z Podkletí a vůbec Jihočeši mohou být určitě pyšní.

Montážník
Náplň práce: montáž ramen na postřikovače, následná kompletace stroje.
Požadujeme: spolehlivost, zodpovědnost, pečlivost. Nástupní mzda: od 180-185 Kč/hod.

Servisní technik
Náplň práce: záruční a pozáruční servis, provádění servisních prací, testování postřikovací techniky. Požadujeme: profesní, svářečský průkaz (svářečský průkaz s metodou ZK 111 nebo ZK 135 výhodou), řidičský průkaz skupiny B, C, T, (E výhodou), znalost NJ nebo AJ výhodou, praxe v oboru, pracovní flexibilita, komunikativnost (jednání se zákazníky). Nástupní mzda: od 205-210 Kč/hod.

Elektromontážník
Náplň práce: výroba elektropneumatických rozvaděčů pro postřikovače, 12V instalace, zapojování elektrických rozvodů postřikovačů ve výrobě. Požadujeme: vyučen nebo střední škola v oboru elektro, vyhláška 50/1978 Sb. min. §5 (možno dodělat), orientace v elektro-schématech, samostatnost, ochota učit se novým věcem, spolehlivost, uživatelská znalost PC.
Nástupní mzda: od 195-200 Kč/hod.

Svářeč
Náplň práce: svářečské práce, montáž.
Požadujeme: svářečský průkaz CO2, znalost výkresové dokumentace, samostatnost, spolehlivost, flexibilita.
Nástupní mzda: od 200-205 Kč/hod.

„Značka AGRIO se stala synonymem pro kvalitní postřikovače a profesionální tým lidí, kteří své práci rozumí a vždy se snaží svým zákazníkům co nejlépe vyhovět,“ uvádí společnost, která zaměstnává především lidi z blízkého okolí. Nyní má 80 zaměstnanců.

Že vás práce v takovém kolektivu láká? Aktuálně firma nabízí následující pracovní pozice: montážník, servisní technik, elektromontážník a svářeč. Společnost nabízí: jednosměnný provoz, 5 týdnů dovolené, penzijní připojištění, příplatek na stravování, možnost jazykových kurzů, roční odměna za hospodářský výsledek, vánoční prémie, zázemí stabilní firmy s českými majiteli s vlastním výrobním a obchodním programem.

Životopisy je možné posílat na e-mail info@agrio.cz. Více informací naleznete na webových stránkách, případně na tel. 725 566 798.

Zájemci mohou AGRIO MZS s.r.o. přímo navštívit v sídle v Mříči, aby viděli pracovní prostředí. „Dveře firmy jsou otevřeny každému zájemci o výše zmíněné pracovní pozice, ale také každému, koho výroba moderní zemědělské techniky zajímá,“ dodává společnost, o níž si můžete různé zajímavosti přečíst na webových stránkách.

Na závěr dodejme, že o kvalitách AGRIO MZS s.r.o. mluví i nejrůznější ocenění, kterými se firma může pochlubit. Jejich přehled naleznete na výše zmíněném odkazu. Za zhlédnutí stojí také reference (z České republiky i zahraničí).

AGRIO MZS s.r.o. je úspěšná firma se skvělým pracovním kolektivem, i vy nyní můžete rozšířit jeho řady.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Agrio MZS, práce, nábor, firma, postřikovač, technika, výroba, Křemže, Evropa, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jistota, stabilita a profesionální prostředí firmy, která patří ve svém oboru ke špičce. Staňte se součástí týmu AGRIO MZS s.r.o.  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.