Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Expandující kaplická společnost ENGEL vábí nové konstruktéry

PR článek

Doba koronavirová, kterou právě procházíme, je doba plná nejistoty. Neplatí to ale naštěstí všude. Kaplickému ENGELu, světovému lídrovi v oblasti technologií vstřikování plastu, se totiž daří.

„O naše stroje je neustálý zájem. V některých odvětvích, jako je oblast medicínské výroby, se poptávka pochopitelně výrazně zvedla. Také naši klíčoví zákazníci, například dánský gigant Lego, nás doslova zavalili objednávkami,“ potvrzuje navyšování výroby, a tím i rostoucí požadavek na počet zaměstnanců, ekonomický ředitel Peter Jungwirth.

„Nabídek pracovních pozic máme v poslední době celou řadu. Výrazně budeme posilovat hned tři týmy v odděleních konstrukcí a softwarového vývoje. Konkrétně se jedná o volné pozice strojního či elektrokonstruktéra, kde je požadavkem znalost čtení výkresové dokumentace a znalost používání 3D programu, ve kterých se vytváří modely našich výrobků. Pro rostoucí budějovickou pobočku hledáme další software vývojáře,“ vyjmenovává hlavní priority personální manažer David Dědič.

Pracovní nabídky jsou přehledně shrnuté na webu www.pracevengelu.cz.

 Kaplický závod disponuje vlastní konstrukční kanceláří. To umožňuje napřímo zpracovávat individuální požadavky zákazníků, což zahrnuje například hledání nových pracovních postupů, procesních optimalizací a hledisek bezpečnosti. Konstruktérům, kteří vyhledávají kreativní práci a chtějí se podílet na tvorbě inovativních řešení, tak ENGEL poskytuje velmi atraktivní práci s možností kariérního růstu.

„Svým zaměstnancům má ENGEL rozhodně co nabídnout. Moderní pracovní prostředí, skvělé finanční ohodnocení, celou řadu benefitů jako jsou 13. a 14. plat, dotované stravování, bonus za hospodářský výsledek, 25 dní dovolené a mnohé další. Nově nabízíme také možnost využití služeb fyzioterapeuta a očkování proti klíšťové encefalitidě přímo v ordinaci firmy,“ dodává David Dědič.

„Největší sílu vidím ve stabilitě naší rodinné společnosti, která klade hlavní důraz na bezpečí, spokojenost svých zaměstnanců a péči o ně. Neustálé zlepšování pracovního prostředí a modernizace závodu je pro nás samozřejmostí a řadí nás mezi ty nejlepší,“ doplňuje výrobní ředitel Phillip Berndorfer.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Engel, práce, nabídka práce, Peter Jungwirth, Lego

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Expandující kaplická společnost ENGEL vábí nové konstruktéry  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.