Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Díky uvolnění otevírá E.ON opět všechny své pobočky

Po téměř půl roce si mohou lidé v Písku, v Táboře i ve Strakonicích osobně vyřídit všechny záležitosti, které se týkají dodávek energií, instalace tepelné techniky nebo fotovoltaiky. Od pondělí 10. května totiž mohou díky dalšímu uvolnění vládních opatření proti šíření koronaviru otevřít všechny pobočky společnosti E.ON.

„Všechny naše pobočky byly naposledy krátce otevřené v prosinci minulého roku. Od té doby si museli zákazníci vyřizovat požadavky týkající se dodávek elektřiny nebo plynu, energetických úspor, záležitostí kolem stěhování, přepisu nebo změny dodavatele, online, popřípadě prostřednictvím naší zákaznické linky," Martin Samek ze společnosti E.ON.

Teď jim budou opět nápomocni naši poradci přímo poblíž jejich domova. U příležitosti znovuotevření poboček máme pro zájemce připravené i produkty s novými cenami,“ dodal.

Vedle jednotlivých menších poboček mohou lidé využít i služeb Poradenských center společnosti E.ON v Brně a v Českých Budějovicích. Ta jsou pro zákazníky v souladu s vládními nařízeními otevřená už od 6. dubna.

„Zákazníky prosíme, aby ve všech pobočkách dodržovali předepsaná hygienická nařízení, nosili respirátory a dodržovali rozestupy dvou metrů od dalších osob," vyzval mluvčí společnosti Roman Šperňák. „Za respektování hygienických nařízení předem moc děkujeme," uzavřel.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto E.ON

Štítky E.ON, poradenské centrum, Brno, České Budějovice, pobočky, Tábor, Písek, Strakonice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Díky uvolnění otevírá E.ON opět všechny své pobočky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.