Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Restaurace a Café Globus: Čtvrté jídlo zdarma a výhodná kávová menu

PR článek

Restaurace a Café Globus jsou znovu otevřeny, a tak si můžete pokrmy i nápoje z jejich menu opět vychutnat přímo na místě. A protože si Globus nesmírně váží podpory zákazníků, kteří si po dobu omezení kupovali jídlo do krabiček s sebou, jako poděkování si pro ně připravil hned několik zajímavých nabídek.

3+1 zdarma v restauraci a sladké menu v kavárně

Po dlouhých měsících došlo k otevření vnitřních prostor Restaurace a Café Globus. Tamní kuchaři, cukráři i baristi netrpělivě čekali, až budou vídat své zákazníky nejen u okének, ale i ve vnitřních prostorách. Toto přání se nyní stalo skutečností, a tak si Globus pro všechny, kteří přijdou znovuotevření restaurace a Café Globus oslavit, přichystal na uvítanou pár speciálních nabídek, které budou lahodit nejen chuťovým pohárkům, ale potěší také peněženku. Ve všech provozovnách lze útratu samozřejmě zaplatit většinou běžných papírových i elektronických stravenek.

Až do 27. června platí při nákupu hlavních jídel v Restauraci Globus akce 3 + 1 zdarma. Tato nabídka se vztahuje i na hlavní jídla zabalená s sebou. Jak bývá zvykem, každý den si zákazníci v Restauraci Globus mohou vybrat z několika oblíbených pokrmů minutkové i klasické české gastronomie. Nechybí ani polévky, v denní nabídce si lze vybrat hned ze dvou druhů. Vše je poctivě uvařeno kuchaři přímo v restauracích Globus. Aktuální nabídku jídel najdete zde.

V Café Globus si pak cukráři a baristi připravili dvě speciální menu pro milovníky kávy a zákusků. Zákazníci nyní mohou usednout ke stolkům s šálkem voňavého espressa nebo cappuccina společně s jemným šlehačkovým řezem od cukrářek z Globusu. Menu s espressem stojí výhodných 48,90 korun a s cappuccinem pak 55,90 korun. Tato uvítací nabídka potrvá do 20. června.

Hlavně bezpečně

Nedílnou součástí dnešního chodu všech restaurací i kaváren je dodržování hygienických opatření. V provozovnách Globusu jsou všechna striktně dodržována. A to od 1,5metrových rozestupů mezi stoly přes jejich dezinfekci po každém zákazníkovi. Samozřejmostí je umístění stojanů s dezinfekcí hned na několika místech restaurace a Café Globus tak, aby si zákazníci mohli kdykoli před i po konzumaci ruce snadno vydezinfikovat.

Pro pobyt ve všech prostorách restaurací a kaváren je potřeba dodržovat také aktuálně platná nařízení Vlády ČR, která pro návštěvu těchto zařízení vyžaduje od hostů platné potvrzení o dokončeném očkování proti COVID-19, testování PCR nebo antigenním testem či potvrzení o prodělání COVID 19.

Vysoký standard dodržování epidemiologických opatření se vztahuje na celý hypermarket Globus. Zde platí nutnost zakrytí úst a nosu respirátorem nebo nano rouškou (nano nákrčníkem) všude mimo prostory restaurace a kavárny, kde si zákazníci ochranu dýchacích cest po dobu konzumace nápojů a pokrmů mohou sejmout.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Globus, jídlo, restaurace, Café Globus, pokrm, Vláda ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Restaurace a Café Globus: Čtvrté jídlo zdarma a výhodná kávová menu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.