Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Štíři konečně mohou trénovat v halách, klub připravuje i letní příměstské kempy pro veřejnost

Konečně můžeme! Florbalisté z FBC Štíři zase plní tělocvičny a haly po celých Českých Budějovicích a okolí. Vládní opatření již umožňují trénovat a známý florbalový klub toho ihned využil.

"V květnu jsme nejprve začali tréninky pouze venku, ale jakmile se otevřely tělocvicny nadšeně jsme se vrhnuli do hal. Po celý červen budou všechny kategorie trénovat minimálně dvakrát týdně," uvedl prezident klubu Jiří Kratochvíl.

Vedení klubu potěšilo, že k florbalu se vrátila drtivá většina dětí. A chodí i nováčci. "Jsme rádi, že děti na sport nezanevřely," poznamenal Kratochvíl s tím, že nechuť mládeže sportovat byl a stále je největší strašák po prakticky roce bez tréninků. Štíři spustili pro zájemce o florbal i nový web stansestirem.cz, kde nováčci a hlavně jejich rodiče najdou odpovědi na všechny základní otázky - zejména kam a kdy přijít na první trénink. Další možností, jak se zapojit do klubu, je účast na příměstských táborech. Štíři pořádají v srpnu hned tři turnusy. Dva jsou v areálu Hosport v Hodějovicích a jeden u ZŠ Bezdrevská na sídlišti Vltava. Na webu se mohou hlásit i nečlenové.

"Pro naše hráčky a hráče také pořádáme letní soustředění v Horní Stropnici a Kašperských Horách, v létě se chystáme i na několik turnajů v Praze a Plzni, tedy pokud to epidemiologická situace dovolí," řekl Jiří Kratochvíl. Budějovičtí florbalisté se tak po těžkých měsících bez činnosti opět s plnou parádou pustili do práce.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva

Štítky České Budějovice, florbal, štíři, sport, děti, Jiří Kratochvíl, trénink, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Štíři konečně mohou trénovat v halách, klub připravuje i letní příměstské kempy pro veřejnost  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.