Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sedm důvodů proč nominovat na firmové oscary

PR článek

Drbna.cz a její krajské mutace jsou mediálním partnerem ocenění Český Goodwill 2021. Příjem nominací do letošního 9. ročníku firmových oscarů jde do finále, přinášíme vám proto 7 dobrých důvodů, proč poslat nominaci podnikatele nebo firmy, kterých si vážíte.

Letošní ročník ocenění pro firmy, kterých si lidé váží, Český Goodwill 2021, se šťastným číslem 9 uzavírá příjem nominací už 30. června. Využijte poslední šanci a nominujte podnikatele nebo společnost, kterých si vážíte. Důvody proč si někoho vážit jsou zcela individuální, ale existuje 7 dobrých důvodů proč nominovat, které platí pro každou nominaci.

1. Poskytnete pozitivní zpětnou vazbu a motivaci
Nominace na ocenění Český Goodwill znamená veřejně vyslovit uznání podnikateli, kterého si vážíte za jeho zodpovědný přístup k podnikání, férový přístup k zaměstnancům nebo obchodním partnerům, etické jednání v byznysu, nebo podporu, kterou poskytuje komunitám v místě, kde podniká. Takové uznání je velikou odměnou za poctivou práci a nominovaným poskytuje obrovskou motivaci a sílu do dalších projektů. 

2. Posílíte váš vztah s nominovanou osobou
Nominace na ocenění Český Goodwill také posiluje kvalitu vztahu, který je mezi nominující a nominovanou osobou. Zavřete oči a jen si to představte: někdo věnuje svůj čas, aby vám vyjádřil veřejné uznání za každodenní dřinu a dal ostatním najevo, že jste to právě vy, koho si upřímně váží… Jak se pak změní váš pohled na něj?

3. Ukážete, jaké hodnoty jsou pro vás důležité
Čestnost, pracovitost, pokora, zodpovědnost, vytrvalost, poctivost… Osobnostních kvalit, které musí mít každý podnikatel, aby uspěl a byl v očích druhých vzorem, je celá řada. Nároky, které podnikání klade na člověka, jsou veliké, a ti, kdo jim dokáží dostát, si zaslouží náš obdiv. Řekněte vaší nominací, proč si daného podnikatele vážíte, a ukažte, jaké hodnoty jsou pro vás důležité.

4. Upozorníte na skvělé produkty či služby
V České republice existuje spousta podnikatelů a firem, které tvoří reálné hodnoty, budují dobrou budoucnost pro celou společnost a jsou tahouny ekonomiky. Celá řada z nich se může pochlubit skvělými produkty a službami, které vytváří národní bohatství ČR a jsou pro naši zemi jedinečné. Vaší nominací upozorníte na tyto poklady, na které můžeme být náležitě hrdí.

5. Umožníte firmě, které si vážíte, akcelerovat další rozvoj jejího podnikání
Vaše nominace může nominované osobě otevřít dveře do světa záře reflektorů a mediálního zájmu. Účast v projektu zvýší povědomí o firmě mezi širokou veřejností a mohou se o ní dozvědět další potenciální zákazníci, zaměstnanci, obchodní partneři nebo investoři. Navíc finalisté získají hodnotné ceny, které jim pomohou akcelerovat a dále rozvíjet jejich zodpovědné podnikání.

6. Ukážete, že zodpovědný přístup k podnikání se vyplatí
Podnikat poctivě není v dnešní době zrovna jednoduché. Podnikatel musí být velmi pevně přesvědčen o svém cíli, věřit, že dělá správnou věc, a být vytrvalý. Přesto i ten nejsilnější člověk někdy zaváhá, zda to všechno má smysl a není to spíš čiré bláznovství. Vaše podpora, kterou mu pošlete prostřednictvím nominace na ocenění Český Goodwill, je proto důležitá, a ukážete tím široké veřejnosti, že zodpovědný přístup k podnikání se vyplácí.

7. Sami budete odměněni
A co z toho budete mít vy? Kromě dobrého skutku, který odesláním nominace vykonáte a budete z něj mít sami dobrý pocit, se můžete také těšit na odměnu od pořadatele. V září bude probíhat hlasování veřejnosti, ze kterého vzejde nositel titulu Osobnost Český Goodwill 2021. Do této kategorie jsou automaticky zařazeni všichni finalisté, kteří svoji nominaci přijmou a projektu se zúčastní. Pokud firmového oscara v kategorii Osobnost získá ten, koho jste nominovali vy, odmění pořadatel zajímavou cenou i vás.

Říci o někom, že si ho opravdu upřímně vážíte, nemusí být vždy jednoduché. Zkuste se zamyslet, zda ve vašem okolí někoho takového znáte. Může to být váš obchodní partner, šéf, nebo i podnikatel, který ve vašem městě sponzoruje třeba mládežnický sport. Účast v projektu Český Goodwill je zcela zdarma – pro vás i pro toho, koho nominujete. Nominovat můžete do půlnoci 30. června 2021 zde.

Nad transparentním průběhem dohlíží světově uznávaná certifikační autorita TÜV SÜD Czech. Mediálními partnery jsou Active Radio, Drbna, Flying Revue a FTV Prima. Partnery ocenění Český Goodwill 2021 jsou společnosti X Production Digital, LORIKA CZ, Etnetera Group a HELUZ.

www.cesky-goodwill.cz

Ohodnoť článek

Štítky Český Goodwill, firmové oscary, ocenění, podnikání, projekt, Česko, Heluz, FTV Prima, Etnetera Group a.s., TÜV SÜD Czech

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sedm důvodů proč nominovat na firmové oscary  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.