Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hned od začátku jízda na plné pecky. Netro Life Radio slaví první narozeniny

PR článek

Českobudějovické Netro Life Radio má za sebou první rok vysílání. Rok, během kterého se stalo pevnou součástí života mnoha fanoušků taneční muziky, rok, jenž se dá bezesporu označit za úspěšný. Podle provozovatelů rádia totiž překonal veškerá očekávání.

„Při rozjezdu nového projektu nikdy nemáte zaručeno, že bude mít úspěch, i když mu naprosto věříte. Mám proto obrovskou radost, že se má vize naplnila. Že se ukázalo, že lidé na jihu Čech mají o čistě taneční rádio zájem. Fanouškovská základna nám začala okamžitě růst a stále se rozšiřuje, odezva je nadmíru pozitivní, lidé s námi udržují kontakt… ano, nesmírně mě to těší a všem moc děkuji. Byl to úžasný rok,“ uvádí majitel rádia Pavel Konopa.

Taneční muzika je poměrně široký pojem a stejně široký je i záběr rádia, kdy se na posluchače valí jak horké novinky, tak staré osvědčené hity. „Vždycky říkám, že taneční rádia se mohou hrát na několik způsobů, ale jen jeden může být dobrý. Mluvím o průřezu od historie, řekněme osmdesátek, po současnost. Neustále sledujeme trendy, máme přehled o novinkách, proto věřím, že i v tomto jsme hodně napřed. Zároveň máme respekt k minulosti a víme, co mají lidé rádi. I proto dnes můžeme říct, že mezi posluchači máme všechny věkové kategorie. Dokonce nám stoupá poslechovost v kategorii 65+, od které mimochodem dostáváme i velmi milé vzkazy, které nás ženou dál,“ říká Pavel Konopa.

Oblibu si také získaly ranní show, v rámci kterých denně probíhají soutěže o zajímavé dárky. Stejně tak mají fajn odezvu i rozhovoru s osobnostmi z regionu či vystoupení hostujících DJs.

„Do budoucna chystáme další nové pořady. Načrtnu, že jsme se rozhodli zařadit i čistě holčičí pořad, protože máme velké množství posluchaček. Stále se rozvíjíme,“ dodává Pavel Konopa, který si profesionálním rádiem splnil dávný sen. „Rádio je pro všechny z nás obecně srdcovka, což je náš další benefit,“ dodává.

Narozeninový program

Vůbec poprvé Netro Life radio vysílalo vloni 15. června. Na den přesně se letos uskuteční rádiová narozeninová oslava. Posluchači se mohou těšit na speciální program, který odstartuje v 7 hodin Ranní show s Jardou a Vlastou. Následovat bude od 10 do 13 hodin Dopoledne s Kačkou, Adél a Vencou a od 13 do 16 hodin vyzpovídá moderátor André Morreti členy týmu Netro Life Radia. Dále se odpoledne a v podvečer počítá se vstupy DJs. Během dne se také budou rozdávat hodnotné dárky. Takže… nezapomeňte v úterý 15. června naladit 100,8 FM. Bude to stát za to!

A pokud nejste v dosahu, nevadí, rádio vysílá také on-line přes www.play.cz.

Odkazy na on-line poslech:

http://icecast9.play.cz/netro-life-radio.mp3 - 192kbps

http://icecast9.play.cz/netro-life-radio.aac - 64kbps

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Netro Life Radio, narozeniny, výročí, rozhlas, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hned od začátku jízda na plné pecky. Netro Life Radio slaví první narozeniny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.