Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sportovně relaxační areál v Hluboké nad Vltavou ožije benefiční akcí Hejbni kostrou s budějckou Roskou

PR článek

Kulturní a sportovní, ale hlavně benefiční akce na podporu lidí s roztroušenou sklerózou (dále RS), kterou pořádá organizace ROSKA v Českých Budějovicích, se uskuteční v sobotu 19.6.2021 ve Sportovně relaxačním areálu Hluboké nad Vltavou.

„Hlavní myšlenkou celé akce je ukázat široké veřejnosti, že ač je roztroušená skleróza závažné a nevyléčitelné onemocnění, přesto se s ní dá žít plnohodnotný a kvalitní život, přestože to není samozřejmost a není to zadarmo,” říká Věra Švábová, předsedkyně organizace. „Pravidelný pohyb je pro lidi s RS nutností,” dodává.

Hlavními aktivitami této akce jsou turnaje v beach volejbale a v minigolfu. Zaregistrovat se lze na odkazech minigolf a beachvolejbal. Vítězové obdrží Putovní pohár a ceny od McDonalds. K doprovodným akcím využijí organizátoři venkovní workoutové hřiště, kde budou přítomni lektoři z Kvalita fitness, obří trampolíny, hopsakoule a po areálu budou rozmístěna soutěžní stanoviště pro děti v režii klauna Huga.

Tím vším vás provede moderátor Matyáš Palkovič a živá hudba z repertoáru kapely P.S.T.K., své umění předvedou bubeníci AY CARAMBA a na účastníky čeká i tombola o atraktivní ceny, například společenské hry od ADC Blackfire, poukazy na virtuální realitu od Virtual Lab, kosmetické produkty Saloos, InaEssentials a Mariola, poukázky na výborné maso z farmy Agro Svoboda s.r.o. , chytré hodinky a mnoho dalšího.

K občerstvení pro účastníky bude nealkoholické pivo PITO od pivovaru Samson a.s. Všichni svou účastí podpoří pacienty s roztroušenou sklerózou a ukáží jim, že na boj s touto zákeřnou invalidizující nemocí nejsou sami. Že stojí za to, nevzdat se a bojovat, už jen pro všední maličkosti, jako je možnost sám si nakoupit, uvařit kávu, vzít dítě do náručí.

Správný pohyb je totiž vedle medikamentózní léčby to jediné, co může odvrátit invaliditu a prodloužit aktivní život. Výtěžek z akce bude použit na rehabilitační cvičení lidí s roztroušenou sklerózou. Během celé akce budou na LED obrazovce informace o nemoci a životě s ní. 

„Přijďte si s námi užít krásné, aktivní a pohodové odpoledne, nudit se určitě nebudete,“ uzavírá Věra Švábová.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky roztroušená skleróza, Roska, akce, Hejbni kostrou, Hluboká nad Vltavou, nemoc, České Budějovice, BUDĚJOVICKÝ MĚŠŤANSKÝ PIVOVAR a.s., AGRO SVOBODA s.r.o.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sportovně relaxační areál v Hluboké nad Vltavou ožije benefiční akcí Hejbni kostrou s budějckou Roskou  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.