Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Křemže o víkendu ožije kulturou

PR článek

Ve dnech 24. a 25. července 2021 se po loňské odmlce opět ve Křemži uskuteční tradiční kulturní akce Křemežský víkend. Připraven je hudební program, divadlo pro děti, pouťové atrakce, soutěže a tradiční trh.

V areálu kolem Základní školy ve Křemži se opět objeví stánky s nejrůznějším zbožím, které si můžete zakoupit v sobotu a v neděli od 9 do 17 hodin.  Ve velkém stanu hudební program začíná v pátek v 19:30 diskotékou. 

Sobotní i nedělní dopoledne jsou věnována příznivcům dechové hudby. V sobotu odpoledne si můžete poslechnout moravské lidové písničky v podání Jožky Šmukaře, v podvečer vystoupí Karel Kahovec a večer zahraje kapela Chlapi v sobě. V neděli odpoledne přivítáme Petra Koláře a akce bude zakončena ve stylu country vystoupením kapely Bryčka.

Pořadatelé nezapomněli ani na malé návštěvníky, pro které jsou v sobotu připravena dvě divadelní představení a po oba dny spousta sportovních a dovednostních soutěží a výtvarné dílny.

Křemežští zahrádkáři na sobotu připravili tradiční zahrádkářskou poradnu a prodej svých výpěstků. Místní jednotky Sboru dobrovolných hasičů budou soutěžit o to, kdo uvaří nejlepší guláš v kotlíku a ochutnávku exotických jídel připraví pro návštěvníky starosta Křemže.

V neděli se se svými modely bude prezentovat Klub leteckých modelářů Křemže. Na celou akci je vstup zdarma. Pořadatelem je městys Křemže.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Křemže, víkend, kultura, pozvánka, Jožka Šmukař, divadlo, Karel Kahovec, Petr Kolář, pouťová atrakce, kulturní akce, sbor dobrovolných hasičů, hudební skupina, soutěž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Křemže o víkendu ožije kulturou  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.