Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pravidelným zákazníkům se starají o víc než tisíc aut. Oblíbený budějcký DM SERVIS CB otevřel novou pobočku

PR článek

Na trhu působí téměř čtvrtstoletí a ačkoliv si spousta Budějčáků pamatuje firmu DM SERVIS CB ještě pod názvem PNEU Dvořák, jedna věc se ani po letech nezměnila: důraz na kvalitu a dlouhodobou spolupráci. Díky tomu má dnes oblíbený budějcký servis stabilní základnu zákazníků, kteří svěřují své, často i početné, vozové parky právě do péče DM SERVIS CB.

Historie rodinného podniku se začala psát v roce 1997, kdy založil Klement Dvořák se synem Radkem firmu PNEU Dvořák. S nadcházejícími léty a přibývajícími zákazníky se služby pneuservisu přirozeně rozšiřovaly až do současné podoby, kdy vedle běžných služeb pneuservisů firma DM SERVIS CB nabízí kompletní servisní práce, diagnostiku vozidel, ruční mytí vozidel, půjčovnu aut nebo také měření emisí a STK.

Naši zaměstnanci, naše rodina

Z firmy PNEU Dvořák se stal DM SERVIS CB. „Taťka už si užívá zaslouženého důchodu. V rodinné firmě tak pokračujeme se sestrou Jitkou,” popisuje jednatel DM SERVIS CB Radek Dvořák. Za součást rodiny prý považují i zhruba dvacítku zaměstnanců, kteří jim pomáhají v chodu firmy.  „Někteří jsou tu s námi již více než 15 let. Toho si samozřejmě upřímně vážím a velmi děkuji za jejich věrnost,” vzkazuje Dvořák.

Dobré vztahy i nad rámec obchodu

Věrnost firmě na základě vzájemné spokojenosti projevují i zákazníci, což prozrazuje byť jen letmý pohled na seznam referencí zákazníků DM SERVIS CB. „Stálí zákazníci nám svěřují do kompletní péče celé své vozové parky. Je to nejlepší pro obě strany: klienti ví, že se jim o auta postaráme, my zase máme detailní přehled o stavech jejich vozidel napříč časem,” vysvětluje Dvořák. 

Spolupráce podle něj navíc často funguje recipročně. „Je příjemné mít dobré vztahy i nad rámec obchodu,” dodává jednatel společnosti DM SERVIS CB, která je mimo dalších dlouholetým partnerem budějckého Dynama, Motoru nebo místní Diecézní charity.

V roce 2020 se společnost DM SERVIS SB s.r.o. připojila k evropské servisní síti PREMIO Pneu + Autoservis. Síť Premio je součástí koncernu Goodyear, světového výrobce pneumatik. Premio je zárukou špičkových standardů kvality. Ve dvanácti evropských zemích má přes šest stovek servisních míst. V České republice se členstvím v elitním klubu může pochlubit pouze pětačtyřicet prodejen.

Pobočka pro servis nákladních aut

DM SERVIS CB sídlí na dvou budějckých adresách. Nová pobočka se nachází na Okružní 2 615, v areálu společnosti MANE Holding, v budově M. Domovská pobočka je pak na Dobrovodské 2 284. Upozornění pro řidiče: do konce srpna roku 2022 je v okolí stavební uzavírka.

Péče o stálé zákazníky však podle Dvořáka nijak neznevýhodňuje zákazníky „jednorázové“, kterým věnují stejnou profesionální péči „Jsme si vědomi, že v této moderní době nemá zákazník času nazbyt. Proto vždy podnikáme veškeré kroky k tomu, aby provedené služby proběhly kvalitně, ale zároveň bez zbytečných průtahů,” přesvědčuje Dvořák.

Rozsah činností budějckého servisu je přitom velmi široký. DM SERVIS CB zajišťuje kompletní pneuservis i autoservis nejen pro osobní, dodávková a off road auta, ale díky nově otevřené pobočce na Okružní ulici také pro nákladní, stavební a zemědělské vozy. 

„Na třech krytých stáních tu máme k dispozici špičkové vybavení,” doplňuje jednatel. „Věřím, že díky novému prostoru a moderní technice budeme schopni řešit požadavky našich klientů ještě flexibilněji a kvalitněji než doposud” dodává. 

Nové tváře v rodinné firmě vítány

Na nedostatek práce si přitom v DM SERVIS CB rozhodně nestěžují. S otevřením nové pobočky jsou tak nové pracovní posily potřeba ještě více. „Moc rádi bychom v našich řadách přivítali nové tváře,” říká spolumajitelka servisu Jitka Burianová. Aktuálně bychom uvítali nové mechaniky do autoservisu i pneuservisu a na měření emisí. Uplatnění u nás najde také paní či slečna na ruční mytí vozidel,” upřesnila Burianová.

Na co se případné nové posily mohou těšit? „Za poctivou práci je u nás poctivá odměna. Navíc v prostředí, kde se k sobě chováme jako ke členům vlastní rodiny,” uzavírá s úsměvem.

Máte zájem o práci v DM Servis CB?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky DM Servis CB, autoservis, pneusrvis, osobní auta, nákladní auta, pobočka, okružní, Radek Dvořák, Jitka Burianová, rodina, MANE HOLDING, a.s., Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pravidelným zákazníkům se starají o víc než tisíc aut. Oblíbený budějcký DM SERVIS CB otevřel novou pobočku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.