Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Wolt dnes začal rozvážet v Budějcích. První dva týdny uživatele potěší dopravou zdarma

PR článek

Na pohodlí, které svým strávníkům dopřává rozvážková služba Wolt, si za poslední tři roky zvykli obyvatelé a návštěvníci osmi českých měst napříč republikou. A dnes přichází řada i na naše milované České Budějovice! Modří pěšáci, jezdci na kolech i řidiči vozů všeho druhu jsou připraveni na startovní čáře. Stačí si jen objednat. Kromě doručení jídla do 30 minut, na které je vždycky spoleh, si ale Wolt pro Budějčáky připravil i pár novinek.

Finský technologický start-up Wolt dnes v České republice slaví devátý přírůstek do rozvážkové rodiny. Rozšiřuje tím své už tak bohaté portfolio spolupracovníků, mezi kterými je zhruba 2000 restaurací a 300 maloobchodních značek. I v Budějcích tak bude na uživatele čekat výběr toho nejlepšího jídla a pití z restaurací, bister či kaváren, ale i potraviny a produkty z místních obchodů.

Pro Budějčáky doprava zdarma a snídaňové menu

„Expanze do Českých Budějovic nám dělá velkou radost. Těšíme se na spolupráci s novými podniky, obchody, ale také na naše zákazníky. A právě pro ně jsme přichystali malé překvapení. Prvních čtrnáct dní budou mít ke každé objednávce automaticky dopravu zdarma,” říká Jan Foret, generální ředitel Woltu pro Českou republiku. Dobrou zprávou je, že tato akce platí opravdu pro všechny bez ohledu na to, jestli už někdy aplikaci Wolt použili, nebo ne. 

Rozvoz bude ve městě začínat už ráno a byla by tak velká škoda nevyužít speciální snídaňové nabídky z vybraných podniků. Od devíti hodin si totiž můžete bezstarostně pochutnávat na nejdůležitějším jídle dne, a to ať už budete zrovna v práci za kancelářským stolem, v pyžamu na gauči nebo na lavičce v parku. Ve snídaňové nabídce najdete jak místní kavárny a pekárny, tak oblíbené řetězce jako McDonald's. 

Nově kartou i v hotovosti 

Není nutno, aby vám v kapsách chřestily zrovna zlaté mince, ale pokud u sebe přece jen pár peněz nosíte, přibyla vám další možnost, jak je utratit! Wolt totiž v půlce září zavedl možnost platby v hotovosti, o kterou měli zákazníci zájem. Platby kartou se tato novinka samozřejmě nijak nedotkla, a platit se tak dá nadále i bezdotykově. 

Ať už ale zaplatíte jakkoliv, můžete se těšit na bryskní dodání voňavého balíčku plného dobrot až k vám před dveře. Doručení objednávek totiž průměrně opravdu trvá oněch promovaných 30 minut od zadání.

Vybere si opravdu každý

Zabrousíte-li jednou do budějcké nabídky na Woltu, váš košík ani žaludek jistě nezůstane prázdný. Výběr je totiž už teď rozmanitý a osloví tak fanoušky světové i místní kuchyně, milovníky slaného i sladkého, vegetariány i masaře. 

Těšit se tak lze na objednávky z různých koutů světa – díky restauraci Citro si můžete udělat gastrovýlet do Itálie, díky delikatesám z Born in London se poté (nejen o páté) vžít do kůže rodilého Angličana, přes oceán se s chutí vydat za vyhlášenými burgery z Big Poppa a do exotičtějších krajin zavítat díky asijské restauraci Nudle bistro

I doma ale chutná! Proto obyvatelé Budějovic nepřijdou ani o vyhlášené Vypečené okno, ze kterého k vám dorazí čerstvé pečivo a koláče, nebo o biozážitky z restaurace Naše Farma. Kavárenské povaleče pak potěší, že se můžou povalovat i doma a stejně si k nim doputují dobroty z kavárny Široko nebo z Bistra Na lžíci. Potěšení se dále dočkají také fanoušci inovativní a moderní kuchyně, které se jim dostane například z Honner restaurant nebo z Klika Kitchen. Nemusíte se ale stydět objednat si vaše oblíbené klasiky i z proslulých fast-foodů, jako je McDonald's, Burger King, KFC nebo Bageterie Boulevard.

To vše vám partnerští kurýři doručí v tepelně regulovaných boxech a co nejčastěji také v kompostovatelných obalech. O vaši co nejmenší uhlíkovou stopu a co nejpříjemnější kalorický příjem tak bude s Woltem spolehlivě postaráno. 

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Wolt, České Budějovice, rozvoz jídla, kurýři, kariéra, doprava, jídlo, restaurace, Česko, McDonald's, Burger King, KFC, Itálie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Wolt dnes začal rozvážet v Budějcích. První dva týdny uživatele potěší dopravou zdarma  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.