Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Hudební klub Tempo opět otevřel a láká na koncert Tata Bojs

Budou koncerty! Hodně koncertů! Klubová sezóna začíná a hudební klub Tempo, který sídlí v kulturním době Slavie, láká na koncert Tata Bojs.

Klub TEMPO odtajnil kompletní program do konce letošního roku a jedním z největších lákadel je bezesporu kapela TATA BOJS. Ta vystoupí po dlouhé době v Budějovicích v plné sestavě už tuto sobotu 2.října od 20:30 hodin. Tata Bojs vydali desáté album ,,Jedna nula", které dovezou v plné zvukové a světelné výbavě na podiu nového klubu TEMPO, který se nachází v prostorách kulturního domu Slavie. 

Čtveřice kulturních nadšenců Dan, Adéla, Dan a Petr se minulý rok rozhodla využít veřejné nabídky pronájmu známých prostor a na dobu určitou oživit část kulturního domu Slavie. Tam vznikl dočasně klub Tempo. 

„Slavie byla už několik let zavřená a my jsme tam byli zvyklí chodit na koncerty. Bylo mi to líto, když jsem chodil kolem, a navíc mi obdobný prostor v Budějovicích chyběl, tak jsem oslovil pár šikovných lidí, co to cítí stejně, a po kratší rozvaze jsme se tam rozhodli uspořádat ještě pár koncertů, než začne celková rekonstrukce domu,” vysvětluje záměr iniciátor projektu Daniel Jirotka.

Vstupenky na koncert Tata Bojs lze zakoupit za předprodejní cenu 440 korun plus poplatky v síti GoOut do páteční půlnoci. 

Cena vstupenek na místě pak bude 500 korun. Prostor se otevře v 19:30 hodin.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky Tempo, koncert, kultura, Tata Bojs, Tempo Beer Industries, České Budějovice, kulturní dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hudební klub Tempo opět otevřel a láká na koncert Tata Bojs  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.