Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zažijte dobu kamennou s Géčkem. Hravá výstava představí dětem život v pravěku

PR článek

Na setkání s lovci mamutů zve oblíbené budějcké obchodní centrum Géčko. Výstava přiblíží malým návštěvníkům zábavnou a interaktivní formou život v období pravěku. Děti si budou moci vše vyzkoušet, potěžkat a prozkoumat. Přitom se dozví spoustu zajímavých informací například o tom, jak se lovili mamuti nebo jak se žilo v jeskyních. Výstava se bude konat od 7. do 16. října, určená je dětem od čtyř let a pro všechny návštěvníky je zdarma.

Děti se zhruba ve čtyřiceti minutové komentované prohlídce dozví něco o tom, jak žili a oblékali se pravěcí lidé, jakým způsobem se dorozumívali, kdy a s kým žili dinosauři nebo jak vypadá takový mamut. Celá prohlídka je doplněna spoustou her a zábavných aktivit a na konci děti dostanou na památku diplom se svým jménem.

Výstavou budou provádět vyškolení animátoři, určena je jak pro rodiny s dětmi, tak pro školní kolektivy (MŠ a 1. stupeň ZŠ). „Vzhledem k aktuální situaci chceme zabránit tomu, aby se mezi sebou potkávaly skupiny z různých tříd/škol. Proto pokud si vyberete termín, zarezervujte si ho celý, tedy všech 20 míst. Do kolonky níže pak napište, kolik dětí ve skutečnosti bude. Potom už nezáleží na tom, jestli bude dětí 5 nebo 30, ale celý termín bude jen pro Vaši skupinu," vzkauje Géčko vedoucím školních kolektivů. 

Komentované prohlídky trvají 40 až 50 minut a začínají vždy v celou hodinu a to ve všední dny v čase 9:00 - 18:00, o víkendech 10:00 - 17:00. Rezervace výstavy pro skupinu dětí je možná ZDE. Během výstavy budou dodržována veškerá hygienická nařízení a bezpečnostní opatření a všechny věci budou pravidelně desinfikovány.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky géčko, doba kamenná, pravěk, výstava, obchodní centurm, školy, školky, mamut, G.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zažijte dobu kamennou s Géčkem. Hravá výstava představí dětem život v pravěku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.