Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

To nejlepší pro vás a toho, na kom vám opravdu záleží

PR článek

Vyhlášené masáže Ban Thai naleznete v Českých Budějovicích, Prachaticích, Táboře a Českém Krumlově. Zde si užijete péči o své tělo rodilými thajskými masérkami, které si vedení samo vybírá v Thajsku podle jejich dlouholetých zkušeností. Poukazy na masáže můžete také věnovat jako skvělý vánoční dárek.

Thajské masáže. Umění, které se dědí z generace na generaci již 2500 let, je spojením jogy a akupresury. Pravidelným masírováním alespoň jedenkrát za tři týdny docílíte harmonie těla, to je pak odolnější vůči řadě nemocí.

„Pokud toto spojíte i s návštěvou sauny, a to jednou týdně, snížíte tím i riziko respiračního onemocnění na minimum, což je v dnešní době mimořádně důležité. O své tělo se musíte start,“ vysvětluje majitel Ban Thai Tomáš Koška.

Většina lidí, kteří do Ban Thai jednou zavítají a zjistí, jak se po masáži skvěle cítí, sem začne chodit pravidelně. „Proto jsme zavedli věrnostní program s nižšími cenami pro zákazníky, kteří k nám chodí pravidelněji. Ještě výhodněji pak vychází permanentky.  Vše o cenách a masážích najde na webových stránkách,“ říká majitel.

„Po 8 letech provozování masážních salónů se vůbec nebojím doporučit koupit masáž jako dárek pro všechny na kom vám záleží. U nás je zákazník na prvním místě, a tak ke každému přistupujeme individuálně, tak aby byla spokojenost maximální. Sami si toto můžete ověřit u recenzích na naše služby,“ doporučuje majitel Ban Thai.

Poukazy na služby lze zakoupit na kterékoli z našich provozoven anebo online z pohodlí domova na: www.Ban-Thai.cz.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Ban Thai, masáže, akce, poukaz, masáž, Thajsko, České Budějovice, Český Krumlov, Tábor, Prachatice, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

To nejlepší pro vás a toho, na kom vám opravdu záleží  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.