Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zaplavte MHD láskou s dopravním podnikem

PR článek

V únoru kytici z lásky natrháte jen těžko, v MHD ale pro sebe i své milované najdete rovnou přáníčka. Dopravní podnik města České Budějovice, a.s. opět zaplní pětici vozů srdíčky se vzkazy.

Ve dnech 12. až 14. února na cestující na vybraných linkách čeká svezení valentýnskými vozy DPMCB. Valentýnská srdíčka totiž letos mohou svými vzkazy plnit všichni, a to ať už chtějí vyznat lásku, potěšit blízké nebo nechat dalším cestujícím nebo zaměstnancům DPMCB milý vzkaz. Stačí dopravnímu podniku zaslat text na vaše přáníčko do pondělí 31. ledna přes zprávu na Facebooku nebo e-mailem na marketing@dpmcb.cz. O to, aby to vašemu vzkazu ve valentýnském voze slušelo, se už postarají zaměstnanci DPMCB.

Stovky srdíček nebudou v MHD jen na okrasu, dopravní podnik cestující vyzývá, aby si je odnášeli a dělali s nimi radost dál. Nemusí přitom sbírat jen vzkazy adresované přímo jim, ve vozech naleznou i spoustu srdíček s láskyplnými texty či vzkazy od zaměstnanců DP, které si mohou nechat na památku nebo je darovat svým blízkým. „Pouze chceme cestující požádat, aby mysleli i na ostatní a nesbírali si srdíčka ve velkém. Stejně tak upozorňujeme, že do vozů budou ze zaslaných umístěny jen ty vzkazy, které budou v souznění se záměrem akce a bez vulgarit,“ dodává Barbora Smudková, mluvčí DPMCB.

Konkrétní nasazení valentýnských vozů na linky MHD DPMCB upřesní před akcí. Pokud nechcete, aby vám informace o akci unikly, sledujte dopravní podnik na Facebooku.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky dopravní podnik, MHD, České Budějovice, Valentýn, dopravní společnost, městská hromadná doprava, láska, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zaplavte MHD láskou s dopravním podnikem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.