Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zoo Hluboká zve nejen na valentýnský víkend

PR článek

Pro návštěvníky, kteří přijdou do Zoo Hluboká v období od 11. února do pondělí 14. únor je připraveno menší zpestření, již od pátku bude totiž připraven vedle expozice vyder valentýnský fotokoutek, který bude doplněn o dřevěná srdce, a ta poslouží, jako rekvizity pro focení. Na pokladně obdrží každý pár či rodina propisku s kartičkou, a u fotokoutku mohou napsat jejich nejoblíbenější zvíře ze Zoo Hluboká. Kartičku následně vhodí do připravené bedny. V nadcházejícím týdnu pak bude vybráno a zveřejněno na facebookových stránkách zoo, zvíře, které získalo nejvíce sympatií.

Tip na jarní prázdniny

leden – únor 8:30 - 16:00
březen  8:30 - 17:00
Více informací na www.zoohluboka.cz

Již brzy napříč kraji začínají jarní prázdniny, v jihočeském kraji pak od druhé poloviny února, a ideálním tipem jak strávit jeden z dnů, je vydat se do zoo na Hluboké. Na návštěvníky již čekají první letošní mláďata – tamarín vousatý, roztomilá ovce walliské a páreček koz holandských. Zoologická zahrada má otevřeno každý den v roce, a i v tomto zimním období je k vidění mnoho zvířat. Velmi aktivní je například vlčí smečka, vydry říční či koťata tygrů ussurijských, která již poctivě dorůstají velikostí svou matku. Ve Vzdělávacím centru je připravena výstava mimikry a samozřejmě jedna z největších mravenčích expozic v Evropě, která je pro návštěvníky stále otevřena, stejně tak jako tropický pavilon Mata Mata, ve kterém se určitě návštěvníci zahřejí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky zoo, Zoo Hluboká, Hluboká nad Vltavou, zvířata, víkend, jarní prázdniny, Jihočeský kraj, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zoo Hluboká zve nejen na valentýnský víkend  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.