Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

O možnosti práce v Controllingu skupiny E.ON v Budějcích by se měl doslechnout každý

PR článek

Skupina E.ON rozšiřuje řady svého controllingového oddělení. Máte zkušenosti s controllingem? Využijte příležitost a staňte se součástí jednoho z největších controllingových týmů v České republice. Velký tým v mezinárodní společnosti vám garantuje potřebnou stabilitu i možnost vzdělávat se, kariérně i osobnostně růst, realizovat vlastní nápady či se stát expertem na konkrétní problematiku.

Pro koho jsou nově otevřené pozice vhodné?

Rozhodně pro ty, kteří si již s controllingem pár let tykají a rádi by se profesně posunuli dále nebo výše. Velkou výhodou aktuálně vypsaných pozic je možnost vybrat si směr, kterým chcete svou kariéru rozvíjet. Prostor E.ON nabízí jak těm, co se rádi samostatně ponoří do čísel a jejich analýz, tak controllerům, kteří preferují výzvy a práci na projektech.

Jak funguje tým Controllingu ve skupině E.ON?

Tým dobře definuje slovo diverzita, a to jak genderová, tak věková. Vedoucí i kolegové si zakládají na přátelské atmosféře a spolupráci, protože dobře vědí, že mají společný cíl. Po uplynulých dvou letech si i tým Controllingu zvykl na mix práce z kanceláře a domova.

Představení vedoucího oddělení Controlling a regulace

Za týmem stojí Pavel Mikeš. Pavel vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze, Fakultu financí a účetnictví. Controlling si vybral jako svou profesní dráhu, protože ve srovnání s účetnictvím ho vnímá jako kreativnější obor. Do E.ONu nastoupil v roce 2006 jako Senior controller. Od roku 2013 pak působil na pozici vedoucího controllingových systémů. V pracovním životě se řídí mottem: „Co sám nerad, nečiň druhým.“ Pochází z jižních Čech a žije v Českých Budějovicích. Je ženatý a má dvě děti. Volný čas rozděluje mezi rodinu, práci na zahradě a běhání.

„Podílet se na controllingu u nás znamená být partnerem businessu a hledat ta nejefektivnější řešení. Člověk se v rámci controllingu ocitá velice blízko rozhodování důležitých investic a projektů. Jen v letošním roce řešíme investice za 7 miliard korun,“ popisuje, jak vnímá controlling ve skupině E.ON.

Co o své práci říká Veronika Majerová, Senior analytik distribučních dat?

„Nejvíce oceňuji, že pracuji v týmu s lidmi, na které se mohu vždy spolehnout a se kterými trávím ráda čas i po pracovní době.“

Přidat se k E.ONu můžete v Českých Budějovicích, a to na tyto otevřené pracovní pozice:

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Nabídka práce, kariéra, pracovní příležitost, práce v Českých Budějovicích, E.ON, Controlling, České Budějovice, Česko, Pavel Mikeš, Vysoká škola ekonomická v Praze, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O možnosti práce v Controllingu skupiny E.ON v Budějcích by se měl doslechnout každý  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.