Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jak v létě vyzrát na komáry? Vyzkoušejte repelenty, elektrické odpuzovače nebo chladící gely

PR článek

Pokud bychom měli na blížícím se létě najít jednu negativní věc, nemuseli bychom přemýšlet dlouho. Komáři. Je pravdou, že na komáří štípnutí ještě nikdo neumřel, znepříjemnit den ale dokáže. Nemluvě o otravném zvuku, který vydávají zpravidla tehdy, když se člověk snaží usnout. Jak v létě na komáry vyzrát?

Sázkou na jistotu jsou repelenty, které udrží komáry v bezpečné vzdálenosti. Jak ale v široké nabídce produktů vybrat ten, který bude zaručené fungovat?

Spreje proti komárům? Sáhněte po těch osvědčených

Okamžitou a spolehlivou ochranu nabízí sprej proti hmyzu S-quitofree. Obsahuje totiž účinnou látku na přírodní bázi a nenajdete v něm žádná umělá barviva a aromatické látky. Pokud potřebujete zvlášť dlouhou ochranu, vyzkoušejte stejný sprej z řady Ultra protect, který vás ochrání od komárů až deset hodin.

Chystáte se do exotiky? Právě tady mohou být komáři trochu větším problémem než u nás v Česku. Bodnutím totiž mohou přenášet mnoho nemocí. V tomto případě v dm sáhněte pro S-quitofree sprej proti tropickým komárům, bodavému hmyzu a klíšťatům. Sprej po nanesení na pokožku vytváří zápach, který létající hmyz odpuzuje.

Na noc vyzkoušejte elektrický odpuzovač, případně síť do okna

Ačkoliv jsou repelenty dobrým pomocníkem, nedokážou vyřešit celé dny a hlavně noci. Během teplých letních večerů si totiž každý rád pustí do ložnice trochu čerstvého vzduchu. Většinou se s ním ale dostanou dovnitř také právě komáři. Pokud se nechcete i na noc stříkat repelentem, existují dvě možnosti, jak komářímu štípnutí zabránit.

První z nich je Profissimo síť, která je vhodná do každého okna a nabízí opravdu spolehlivou ochranu. Díky samolepící pásce je její aplikace do okenního rámu opravdu jednoduchá a stejně tak i její odstranění. Kromě toho má dobrou přiléhavost a okno se dá nadále bez problému otevírat.

Pokud se vtíravý hmyz dostal i přes síť v okně, nezbývá nic jiného než sáhnout po elektrickém odpařovači do zásuvky. Ten od značky Raid ochraňuje místnost až 45 nocí. Navíc díky tomu, že nevydává žádný zvuk ani zápach, nebudete vědět, že v pokoji je.

Když už se objeví štípanec

I přes všechny zmíněné rady je nutné počítat s tím, že nepříjemným štípancům se občas prostě nevyhneme. Proto je dobré mít vždy po ruce roll-on od S-quitofree, jako okamžitou pomoc po bodnutí hmyzem, který obsahuje přírodní bylinné složky a chladí a zklidňuje pokožku. Navíc je vhodný i pro malé děti a osoby s citlivou pokožkou.

Veškeré produkty, ale i další inspiraci najdete na webových stránkád dm drogerie.

Ohodnoť článek

Foto archiv dm drogerie

Štítky dm, dm drogerie, léto, komáři, repelent, hmyz, okno, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jak v létě vyzrát na komáry? Vyzkoušejte repelenty, elektrické odpuzovače nebo chladící gely  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.