Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Stáž v zahraniční firmě vám otevře dveře do budoucnosti

PR článek

Víte, že si odbornou praxi můžete splnit i v zahraničí? A pokud máte tento předmět již splněný, i tak můžete jet na stáž do zahraniční firmy. Je to skvělá příležitost pro každého, jak si otevřít dveře do budoucnosti. VŠTE má uzavřenou smlouvu o spolupráci s firmami v několika evropských státech.

…pro stavaře

YIT Slovakia, a.s., Bratislava, Slovensko

Pobočka finského developera v Bratislavě nabízí našim studentům účast ve svém trainee programu a možnost spolupracovat s odborníky v oboru na zajímavých projektech trvale udržitelného rozvoje v oblasti stavebnictví.

…pro ekonomy, marketéry, personalisty

TTEC, Athény, Řecko

Mezinárodní firma s pobočkami po celém světě zajišťuje zákaznický servis pro Booking.com a další velké společnosti. Našim studentům nabízí možnost odborného zaškolení a následné práce v oddělení péče o zákazníky. Pro studenty oboru Řízení lidských zdrojů nabízí možnost stát se na několik měsíců členem týmu HR oddělení.

Servipublic Canarias S.L., Las Palmas, Kanárské ostrovy

Skvělá možnost stáže pro studenty ve firmě, která se zabývá organizováním akcí pro své klienty (např. modelingové aktivity, soutěže Miss atd.). Zabezpečuje akce od cateringu přes rozpočet až po správu webových stránek a marketing na sociálních sítích. Ideální pro studenty se zaměřením na marketing.

Bohemia EU Planners, Brusel, Belgie

Vzdělávací agentura, která nabízí spolupráci v rámci projektů evropských fondů, zajišťuje poradenství v oblasti inovací v podnikání, financích, řídících a ekonomických činnostech. Zajišťuje vzdělávací servis pro společnosti v Bruselu, s napojením na diplomacii EU. Studenti se během stáže budou účastnit odborných konferencí, workshopů a seminářů.

…pro strojaře

B&S Blech mit System GmbH & Co KG, Grafenau, Německo

Rodinná firma s 220 zaměstnanci se zabývá výrobou plechových šasí skříní zejména pro evropskou klientelu. Cílem nabízené stáže je seznámit studenty s celým procesem výroby od převzetí výrobního materiálu do firmy, přes svařování, broušení, řezání, laserové gravírování až po zabalení hotových výrobků, výstupní kontrolu a distribuci zákazníkovi. Firma disponuje moderním technologickým vybavením.

…pro logistiky

Thomas Smith Shipping, Luqa, Malta

Přepravní firma zajišťující klientům logistický servis nabízí našim studentům stáže v oblasti letecké nákladní dopravy. Studenti získají praktické znalosti z oblasti leteckého provozu, organizace a procesování činností a dokumentace spojené s přepravou zboží.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky stáž, stáž v zahraničí, VŠTE, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích, Bratislava, Slovensko, Řecko, Evropská unie, Athény, Brusel, Thomas Smith, Německo, Belgie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stáž v zahraniční firmě vám otevře dveře do budoucnosti  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.