Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V restauraci Hodějovická Laguna je gastronomie srdeční záležitostí

PR článek

Na okraji Českých Budějovic byla před rokem otevřena nová restaurace Hodějovická Laguna. Její majitelé bratři Michal a Tomáš Luňáčkovi, kteří se stali novými majiteli Hotelu Laguna, jehož součástí je zmíněná restaurace, si vzali na svá bedra nelehký úkol a to v té nejtěžší době, kdy celou gastronomii tížil odliv zákazníků z důvodu covidových opatření.

Restauraci, která již několik let nebyla v provozu, kompletně zrekonstruovali a s velkou pokorou se pustili do oblasti podnikání, se kterým do té doby neměli žádné zkušenosti.

A právě možná proto přistoupili k této výzvě s obrovskou chutí, elánem a touhou vytvořit zde místo, kam by lidé rádi chodili na dobré jídlo, místo, kde se budou setkávat se svými přáteli, kde budou probíhat různé rodinné oslavy, svatby a večírky, zkrátka, kde budou lidé spokojeni a budou se sem rádi vracet.

Toto vše se jim začalo dařit, lidé si do Hodějovické Laguny brzy našli cestu a důkazem je například internetová recense, kdy se jeden spokojený zákazník vyjádřil o této restauraci, že jde „gastronomickou perlu na jihu Čech“.

Restaurace Hodějovická Laguna v Českých Budějovicích. 

Restaurace v současné době nabízí obědové menu, které tvoří polévka a výběr ze tří jídel, z nichž jedno je vždy bezmasé. Samozřejmostí jsou vynikající domácí zákusky. Od pondělí do soboty si vždy od 17 do 21 hodin mohou hosté pochutnat na pokrmech podávaných formou „Á la carte“.

O gastronomický zážitek se stará skvělý tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Jiřího Hadače. Vaří výhradně z čerstvých surovin, na přípravě každého jídla si dává maximálně záležet a snaží se nejen o to, aby byla nabídka jídel co nejpestřejší, ale hlavně také o to nabídnout zákazníkům nové pokrmy nebo známá jídla připravena netradičním způsobem a okořeněna neobvyklou chutí.

Skvělou atmosféru pak dotváří příjemná obsluha. V letním období je součástí restaurace venkovní zahrádka, která pojme téměř padesát hostů a v letních dnech nabídne příjemné letní posezení.

Ti, kteří mají rádi dobré jídlo, by měli restauraci Hodějovická Laguna určitě navštívit. Jak říkají majitelé hotelu Laguna, největší odměnou za jejich práci a motivací neustále věci zlepšovat je spokojenost jejich hostů, a tak pokud nebudete vědět, kam zavítat na dobrý oběd či večeři, přijďte navštívit restauraci Hodějovická Laguna a ochutnejte zdejší skvělou kuchyni.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky restaurace, laguna, České Budějovice, gastronomie, večeře, oběd, jídlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V restauraci Hodějovická Laguna je gastronomie srdeční záležitostí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.