Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zoo Hluboká se připravuje na hlavní návštěvnickou sezonu

PR článek

Zoo Hluboká má otevřeno po celý rok, ale hlavní návštěvnickou sezonou má teprve před sebou. Dny se prodlužují, a s nimi i otevírací doba zoo - od června do srpna jsou brány zoologické zahrady otevřeny od 8:30 do 19:00h. Návštěvníci se mohou těšit na mnoho nově narozených mláďat, ale i na doprovodné programy či výstavy.

Loňská mláďata tygrů už pomalu dorostla svou matku, ale stále jsou hravá jako malá koťata. Ihned u vchodu mohou návštěvníci vidět mláďata klokanů, některá ještě pozorují okolní svět z matčiných vaků a jiná už vesele hupkají po výběhu, v letošním roce má jedna ze samic ve vaku dokonce mláďata 2. V zadní čásI areálu mohou návštěvníci vidět hříbě shetlandského ponyho s netradiční šedou barvou, který prozkoumává výběh po boku matky. Otevřena je i expozice Terárií, kde letošním novým exemplářem je zmije růžkatá. Orlům skalním se v zoo daří stejně jako loni, kdy přivedli na svět vůbec první mládě v historii Zoo Hluboká a letos jsou v hnízdě pozorována dokonce dvě mláďata. Psouni a sysli již na svět také vyvedli svá mláďata, za to u plameňáků si ještě chvíli návštěvníci musejí počkat.

Otevírací doba:
Červen, červenec, srpen od 8:30 do 19:00h.
www.zoohluboka.cz

Doprovodné programy v zoo na Hluboké jsou nedílnou součásS letního období. A co pro návštěvníky Zoo Hluboká chystá?

V sobotu 18. června návštěvníci krom běžné návštěvy zoo mohou obdivovat křehkou krásu motýlů. Připraveny budou různorodé akIvity, které svět těchto zajímavých okřídlených stvoření ukáží více zblízka.

Pátek 1. července – v první prázdninový den je pro návštěvníky připraven program s mnoha zajímavostmi ze světa zvířat. SoučásS tohoto dne, bude i výtvarná dílna, malování na obličej a různá pohybová – soutěžní stanoviště.

Čtvrteční večer 18. srpna bude patřit tradičně Večerní pohádkové zoo, návštěvníci v zoo potkají nejrůznější pohádkové postavy, se kterými budou moct plnit dobrodružné úkoly.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky zoo, Zoo Hluboká, Hluboká nad Vltavou, program

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zoo Hluboká se připravuje na hlavní návštěvnickou sezonu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.