Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Za dobrým zajetým autem si popojeďte. Ušetříte peníze i nervy

PR článek

Potřebujete teď pořídit vaše další auto? Tak to může být docela oříšek. Na nové si počkáte rok. A kupovat ojeté může být slušná noční můra. Zajet si na místo, kde je to jinak, se vyplatí.

Nové až za rok, zajeté o nervy

Na nového Passata nebo Superba teď budete čekat rok. Na pandemickou krizi totiž plynule navázala ta válečná. Po čipech přišly problémy s kabely. Nevyrábí se. 

Ale i kdyby krize nebyla. Kupovat fungl nové auto je vždycky tak trochu drahá legrace. Za první 3–4 roky ježdění přijdete o polovinu jeho hodnoty.

Proto radíme spíš dobře zajeté.

Jenže. Když si představíte všechen ten stres, co zažijete v klasickém českém bazaru, asi se vám do hledání už moc chtít nebude: Najít auto, které existuje i ve skutečnosti, ne jen na inzerátu. Vytáhnout z prodejce všechny informace. I ty nenaleštěné. Sehnat mechanika, který vám nákup posvětí. A vydržet všechnu tu aroganci. 

A to si jdete koupit věc za statisíce. Že to nedává smysl?

Řešení je jen hodinku a čtvrt cesty

Na trhu s ojetinami teď naštěstí není všechno jako dřív. Objevují se nové koncepty, které smazávají rozdíly mezi nákupem nového a zajetého auta. Místa jako je Autodraft.

Autodraft vznikl jako reakce na špatné služby českých autobazarů. Prodejce to sice stojí víc práce, ale pro vás je výsledek skvělý. Konečně vybíráte jen z dobrých možností. Jen auta, která vám poslouží stejně dobře jako nová. A k tomu dostanete služby s respektem a bez neférových praktik.

Všechno, co vás otravovalo, tu přeskočíte. Až si říkáte, proč to trvalo tak dlouho, než se takový koncept objevil.

Autodraft sice zatím nenajdete na každém rohu. Ale daleko to není. Z Budějovic jste v jejich pražském showroomu za hodinku a čtvrt. Oproti tomu, co vás čeká v běžném bazaru – chvilka. 

Revoluce v prodeji ojetin

V showroomu Autodraftu ani nepoznáte, že kupujete zajeté auto. Tedy kromě placení. Když vám tolik peněz zbyde na lepší věci.

Jak to dělají?

Auta mají všechna ve svém vlastnictví. A mají jich plné garáže. Mrkněte. Žádné komisní prodeje, se kterými záruka v podstatě neexistuje. 

Naopak. Tady vám na cestu přidají vlastní dvouletou záruku. Jezdíte s krytím, jaké dostáváte běžně na nové auto.

Každé auto prověřují dvěma servisy. Autorizovaným servisem v Německu. A pak ještě jednou v Česku jejich vlastním servisem Krafter. Takže šance, že byste sáhli vedle, se už blíží nule.

A nejlepší je, že všechno kolem výběru zvládnete z mobilu. Zprávu servisu s celou servisní historií najdete u každého auta přímo na webu Autodraftu. Můžete začít listovat. A auto si pak nechat dovézt až domů.

Vyrazíte se podívat? Prohlídku si domluvíte po telefonu, nebo online. Showroom pak připraví jen pro vás. Dostanete času, kolik chcete. A všechno, co chcete, k tomu. 

Chcete vyzkoušet, jak se vejdete? Vemte děti i se všemi sedačkami a koloběžkami s sebou. Chcete další názor? Vemte mechanika, dostane k dispozici zvedák i diagnostiku.

Auta jen z dobrých zdrojů. Mimo Česko

Aby tohle fungovalo, musíte tu samozřejmě najít vždycky stejně dobrá auta. Žádné výjimky. V Autodraftu si tohle uvědomují. Každé auto vybírají osobně přímo u autorizovaných dealerů. V Německu a Švýcarsku. Takže mají velmi solidní jistotu, že jim nic špatného neproklouzne.

A kdyby se přece jen rozsvítila nějaká kontrolka? Pak máte naštěstí solidního parťáka, který se staví k věcem čelem. Ostatně projděte si pár recenzí Autodraftu na sítích. Právě přístup je to, co jejich zákazníci cení nejvíc. Hned po dobrých autech.

Kdo jezdí s Autodraftem?

Autodraft nespadl z nebe. Kultivuje prostředí českých ojetin už pět let. Na silnicích teď můžete potkat okolo 15 000 jejich aut. Poznáte je snadno. Podle podznačníku s logem Autodraftu. Nebojte se zeptat jejich řidičů na zkušenost. Rádi o svých autech mluví.

„I my budeme rádi, když dáte vědět, jak se vám to v Autodraftu sedlo,“ zní z Autodraftu.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Autodraft, auto, prodej auta, ojeté auto, Německo, Česko, Volkswagen Passat, Švýcarsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jaromír Cipín

Za 3 až 4 roky ztratí polovinu ceny? Škodovka, Passat atd? To je hláška století!! :)

Pondělí, 1. srpna 2022, 11:30Odpovědět

Jakub Husinecky

Auto od AUTODRAFTU - bylo sice dobré, ale nikdy bych nečekal, že mi shoří!!! A reakce od ředitele nebo kohokoliv od nich nulová! Takže si dejte stejně pozor co kupujete!

Pondělí, 1. srpna 2022, 11:14Odpovědět

Za dobrým zajetým autem si popojeďte. Ušetříte peníze i nervy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.