Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zbývá jen pár dní na přihlášení do letošního ročníku soutěže pro začínající jihočeské podnikatele

PR článek

Pokud se chystáte začít podnikat v jižních Čechách, zapojte se do programu Jihoczech! Jihočeský vědeckotechnický park pro vás ve spolupráci s Jihočeským krajem a dalšími partnery připravil již pátý ročník tradiční soutěže podnikatelských nápadů.

Také v letošním ročníku je pro účastníky připraven zajímavý program, který bude odstartován 30. září 2022 akcí s názvem Jihoczech Startup Camp. Půjde o jednodenní neformální, ale pracovně intenzivní setkání nositelů nápadů s týmem zkušených mentorů. Dle slov účastníků loňského Campu jde o akci, která je „obohatila z pohledu zpětné vazby na prezentované záměry, a to jak od profesionálních lektorů, tak od dalších účastníků programu“.

V průběhu října a listopadu bude soutěžícím nabídnuta série bezplatných odpoledních workshopů s tématy potřebnými pro začátek podnikání. Každý soutěžící si zvolí podle své potřeby a časových možností, kterých workshopů se zúčastní. Tým mentorů bude soutěžícím k dispozici i v rámci individuálních konzultací.

Slavnostní finále soutěže se uskuteční 23. listopadu 2022. Tři nejlepší finalisté získají finanční odměnu, možnost bezplatného pronájmu prostor v Jihočeském vědeckotechnickém parku a další zajímavé ceny.   

Pro všechny přihlášené připravil tým organizátorů prostředí, které je inspirativní, motivační a skvělé pro vzájemný networking. Jakmile se stanete jeho součástí, soutěží to zdaleka nekončí.

Nezmeškejte svoji příležitost a vyplňte jednoduchou přihlášku

Tým Jihočeského vědeckotechnického parku se těší na vaše nápady!

Ohodnoť článek

Štítky Jihočeský vědeckotechnický park, Jihočeský kraj, podnikatelé, podpora, Jihoczech, soutěž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zbývá jen pár dní na přihlášení do letošního ročníku soutěže pro začínající jihočeské podnikatele  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.