Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jediný tým, který plní sliby

PR článek

„Chci vrátit dynamiku do rozvoje Českých Budějovic a ukázat lidem, že město má na velké smysluplné projekty, které jim přinesou prospěch a posunou jihočeskou metropoli do popředí měst stejné velkosti nejen v rámci České republiky,“ shrnuje v jediné větě své cíle kandidátka na primátorku Dagmar Škodová Parmová.

Otevřeně říká, že rozvoj města brzdí neschopnost stávajících radních připravit a následně pak uskutečnit téměř jakýkoliv větší projekt. „Vzpomeňme si jen, na nesmyslný kolotoč kolem sportovní haly. Vedení města nedokázalo, i když mělo širokou podporu fanoušků, připravit kvalitní projekt. Miliony korun vyhodilo za projekt pod nádržím, aby se nakonec zjistilo, že ve zvolené variantě prostě nelze postavit. To jsou jen dva příklady z mnoha,“ konstatuje Dáša Parmová a zdůrazňuje, že za uplynulých dvacet let v Budějovicích nevyrostla jediná větší významná stavba, která by město pozitivně zviditelnila. Městskou kasou ale přitom protekly desítky milionů za architektonické studie, jak by co mohlo vypadat. „Prostě se kreslí jen obrázky…,“ podotýká rozladěně.

Je přesvědčena, že naopak nevyužitých zůstává mnoho malých, ale jednoduchých projektů, které by nestály desítky milionů a přitom přinesly lidem pocit, že radnice se stará o to, aby se jim ve městě na soutoku dvou řek, které mu dávají zajímavou tvář, žilo příjemněji.

„Když se podařilo rozhýbat pod vedením mého kolegy hejtmana Martina Kuby kraj, jsem přesvědčena, že bychom to jako tým rozhodně dokázali i v krajském městě.  Chce to jen vzít všechno s plným nasazením energicky a manažersky do rukou. Kdo chce tak vidí, jak se pod hejtmanovým vedením pohnula výstavba dálničního obchvatu, jak pokračují práce na Jižní tangentě, jak se rozhýbala příprava Severní spojky. Je to prostě o tom, nehledat důvody, proč to či ono nejde a hledat naopak cestu, jak to udělat rychle a kvalitně,“ shrnuje přednosti kvalitní týmové práce kandidátka na primátorku.

Uvědomuje si, že ne každý záměr se povedl a ne každá představa najde své řešení, ale je připravena, se o dobré věci porvat a prosazovat je s maximálním nasazením.   


Zadavatel ODS, zpracovatel ODS

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky ODS, Dagmar Škodová Parmová, volby, komunální volby, program, kandidátka, primátorka, projekt, České Budějovice, Česko, Martin Kuba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jediný tým, který plní sliby  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.