Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Komentované prohlídky představí unikátní technologii výroby cihel a komínů. Cihelna HELUZ se otevře veřejnosti

PR článek

Cihelna v Dolním Bukovsku pořádá ve středu 28. září Den otevřených dveří. Návštěvníci budou moct nahlédnout do tamního výrobního závodu i moderního výzkumného centra.

Firma HELUZ, která vyrábí a dodává kompletní sortiment cihel pro hrubé stavby, otevírá dveře svých výroben ve třech obcích po celé České republice. V Hevlíně na Znojemsku a Libochovicích u Litoměřic bude možné do výroby nahlédnout v sobotu 24. září. O necelý týden později, ve středu 28. září, se pak otevře i cihelna v Dolním Bukovsku.

Den otevřených dveří začíná ve středu v 10 hodin dopoledne. Komentované prohlídky závodu a výzkumného centra startují vždy v celou – od 10. do 15. hodiny odpolední. Místo je možné si zajistit pomocí tohoto formuláře, není však nutné se na prohlídku předem registrovat.

Vedle unikátní technologie výroby cihel, komínů a dalších stavebních prvků si budou moct návštěvníci zblízka prohlédnout také exkluzivní novinku bukovské cihelny. Na konci roku 2021 se totiž rozrostla o moderní výzkumné centrum, kde technologové jednak nové produkty vyvíjejí, ale také zde své výrobky testují. Právě sem se bude moct veřejnost podívat vůbec poprvé. „Jde o opravdu unikátní příležitost vidět vývoj i výrobu cihel najednou v jinak nepřístupných prostorech společnosti,“ láká návštěvníky výrobně technický ředitel Dušan Lukáš.

A kromě seznámení s výrobním procesem a historií cihelny si návštěvníci odnesou i malou pozornost na památku. Po celou dobu bude připraveno také občerstvení. Továrna navíc uvítá i případné zájemce o práci, kterým budou na případné dotazy odpovídat přímo na místě zástupci společnosti HELUZ.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Heluz, cihelna, cihla, výroba, výzkumné centrum, Dolní Bukovsko, Česko, Litoměřice, okres Znojmo, Libochovice, Hevlín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Komentované prohlídky představí unikátní technologii výroby cihel a komínů. Cihelna HELUZ se otevře veřejnosti  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.