Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Ceny tenisových kurtů zůstávají v budějckém klubu LTC stejné

PR článek

Ceny tenisových kurtů se v areálu LTC Viton České Budějovice pro nadcházející halovou sezonu nemění. Klubu to umožňuje fixace cen energií. Kurty si kromě členů může zamluvit také široká veřejnost. V případě dlouhodobého pronájmu navíc sportovci dostanou slevu 10 procent.

Areál se nachází u Jiráskova jezu v Českých Budějovicích. Kromě pevné haly tam vzniká před zimou také hala nafukovací. Zájemci o pronájem se nyní nemusí bát zdražování. 

„Sportovci se nás ptali, zda budeme letos nafukovací halu stavět, což mohu potvrdit. Zároveň se dotazy týkaly případného zdražování cen za pronájem kurtů. My ale zdražovat nemusíme. Umožňuje nám to fakt, že jsme šli cestou fixace cen energií. Díky tomu pro nás letošní zima z tohoto pohledu nebude problém,“ vysvětluje ředitel klubu Tomáš Vokatý.

Kromě toho je možné využít slevu při dlouhodobé rezervaci na celou halovou sezonu, která začíná 13. října a končí 9. dubna. V takovém případě čeká na tenisty sleva 10 procent. 

Pronájmy kurtů se liší podle dopoledních, odpoledních a večerních hodin. Přesný ceník najdou sportovci na stránkách LTC Viton České Budějovice. Otevírací doba je v halové sezoně od 8 do 22 hodin. 

„Každoročně si některé časy rozeberou členové klubu a zbytek je k dispozici pro veřejnost. Některé skupinky už si pravidelně rezervují stejný den a čas. Volno stále máme, v případě zájmu sdělíme podrobnosti. Lidé se mohou obrátit na číslo 723 708 515 či e-mail info@teniscb.cz,“ doplňuje ředitel klubu. 

V areálu klubu mohou lidé využít také posilovnu. Ta nabízí kromě moderního vybavení také jedny z nejnižších cen v Českých Budějovicích. Vstupné vychází na 100 korun bez časového omezení. 

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky ltc viton, České Budějovice, kurty, hala, pronájem, tenis, tenisový dvorec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ceny tenisových kurtů zůstávají v budějckém klubu LTC stejné  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.